A Marvel Univerzum leghíresebb szimbiótája megérkezett, hogy egy Stern flippert válasszon gazdatestnek!
 

A Stern Foo Fighters Flipperei elhozzák a Foo Fighters koncertélményét, miközben a játékosok belemerülnek egy epikus flipper kalandba, ami 15 ikonikus dalt tartalmaz!
 

Válassz modellt

Venom Pro Edition Stern Flipper

Pro

A Stern Pinball, Inc. és a Marvel bemutatja a flipperek vadonatúj sorozatát, ami elhozza a Marvel egyik legrejtélyesebb, legösszetettebb és legikonikusabb karakterét, Venomot – aki készen áll a pusztításra. A Venom flipper Pro, Premium és Limited Edition (LE) modellekben érhető el.

Venom, egy idegen szimbióta, aki különféle gazdatestekhez kötődik, köztük az egykori Pókember-antagonista Eddie Brockhoz. Először a 80-as években jelent meg a The Amazing Spider-Man képregénysorozatban. A szimbióta emberfeletti erőt és gyorsaságot ad gazdájának. Egyedi és látványos megjelenésével Venom gyorsan a Marvel egyik legismertebb és legnépszerűbb karakterévé vált.

A Stern Venom flipperei elkalauzolják a játékosokat az antihős Marvel Univerzumának káoszába, melyben több mint 20 karakter szerepel, köztük Eddie Brock, Flash Thompson, Gwen Stacy, Peter Parker, Black Suit Spider-Man, Miles Morales, Riot, Agony, Lasher, Phage, Doppelganger, Venomized Hulk, Venomized Wolverine és Venomized Captain America. Venom ősellensége, Carnage kódexeket gyűjt, hogy felébressze Knullt, a szimbióták istenét. Venomnak meg kell akadályoznia Carnage-et, hogy átvegye a világ uralmát.

Venom néven játszva a játékosok minden játék elején kiválasztanak egy gazdatestet, akihez kapcsolódni fognak, megváltoztatva a teljes játékélményt fizikailag és digitálisan egyaránt.

A Canvassing the Venom flipper játékélmény a neves művész, Jeremy Packer kézzel rajzolt képregény stílusú alkotásainak gyűjteménye. Attól függően, hogy melyik gazdatestet választja, a játékosok különféle stílusú zenéket hallhat a játék során, köztük több mint egy tucat zeneszámot a GRAMMY-díjas zenésztől, Mark Tremontitól.

Ár: 7 145 € Nettó

TOURNAMAXX

A Tournamaxx Kft. 2008-ban alakult, fő tevékenységünk a szórakoztató játékautomaták bérbeadása, üzemeltetése és értékesítése. Kínálatunkban megtalálhatóak a szabadidős, ügyességi és sportjátékok is, mint például flipper, asztali foci, darts, biliárd, és még sok más. Az általunk forgalmazott gépekhez szerviz- és alkatrészellátást biztosítunk.

KAPCSOLAT

Tournamaxx Kft.

1107 Budapest
Mázsa u. 3.

Tel: +36 1 363 6342
Mobil: +36 30 348 7 348
E-mail: info@burukft.hu

9700 Szombathely
Hajnóczy u. 30.

Tel: +36 94 342 222
Mobil: +36 30 629 3376
E-mail: info@burukft.hu