A Marvel Univerzum leghíresebb szimbiótája megérkezett, hogy egy Stern flippert válasszon gazdatestnek!
 

A Stern Foo Fighters Flipperei elhozzák a Foo Fighters koncertélményét, miközben a játékosok belemerülnek egy epikus flipper kalandba, ami 15 ikonikus dalt tartalmaz!
 

Válassz modellt

The Avengers Pro Edition Stern Flipper

Pro

A Bosszúállók évtizedek óta örvendeztetik meg a rajongókat képregényekkel, televíziós sorozatokkal és filmekkel. Ebben a flipper kalandban a játékosok kedvenc szuperhõseikké válnak, miközben Thanosszal és csatlósaival harcolnak a kozmoszban. Ez egy verseny az intergalaktikus mindenhatóval a hat Végtelen kõ levadászására és visszaszerzésére, mielõtt Thanos kezébe kerülnének. A játékoson múlik, hogy megakadályozza-e Thanos és a Black Order sikerét ebben az akciódús flipperélményben.

„A Bosszúállókhoz hasonlóan a mi tervezõkbõl, programozókból, mûvészekbõl és mérnökökbõl álló csapatunk is összeállt, hogy flipper formában keltse életre ezt az univerzumot hihetetlen mûalkotások, dizájn, látvány és hangok segítségével. Ez a képregény-univerzum 1963-as elsõ megjelenése óta a popkultúra alapja maradt. A Bosszúállók Infinity Quest flipperek révén ez a hagyomány a rajongók jelenlegi és jövõbeli generációi számára is tovább folytatódik” – mondta Gary Stern, a Stern Pinball elnök-vezérigazgatója.

Ár: 7 145 € Nettó

TOURNAMAXX

A Tournamaxx Kft. 2008-ban alakult, fő tevékenységünk a szórakoztató játékautomaták bérbeadása, üzemeltetése és értékesítése. Kínálatunkban megtalálhatóak a szabadidős, ügyességi és sportjátékok is, mint például flipper, asztali foci, darts, biliárd, és még sok más. Az általunk forgalmazott gépekhez szerviz- és alkatrészellátást biztosítunk.

KAPCSOLAT

Tournamaxx Kft.

1107 Budapest
Mázsa u. 3.

Tel: +36 1 363 6342
Mobil: +36 30 348 7 348
E-mail: info@burukft.hu

9700 Szombathely
Hajnóczy u. 30.

Tel: +36 94 342 222
Mobil: +36 30 629 3376
E-mail: info@burukft.hu