A Marvel Univerzum leghíresebb szimbiótája megérkezett, hogy egy Stern flippert válasszon gazdatestnek!
 

A Stern Foo Fighters Flipperei elhozzák a Foo Fighters koncertélményét, miközben a játékosok belemerülnek egy epikus flipper kalandba, ami 15 ikonikus dalt tartalmaz!
 

Válassz modellt

Stranger Things Pro Edition Stern Flipper

Pro

Tapasztald meg az indianai Hawkins rémisztõ erõit, amelyek „fejjel lefelé” fordítják ezt a kisvárost természetfeletti elemekkel, furcsa megfigyelésekkel és kormányzati titkokkal. A Stranger Things flipperek a Hawkins Nemzeti Laboratóriumban zajló rendkívüli rejtélyek és titkos kormányzati kísérletek megfejtésére irányuló kutatásokba kalauzolják a játékosokat. A játékmenet a városban és környékén zajló természetfeletti események feltárására összpontosít, beleértve a telekinetikus képességekkel rendelkezõ „Eleven” néven ismert lány megjelenését.

„A Stranger Things minden idõk egyik legsikeresebb mûsora, amely világszerte és generációkon át teremt kapcsolatot az emberekkel. Ez a játék akciókat, rejtélyt, feszültséget és humort tartalmaz; A Stranger Things tökéletesen illik flipperhez” – mondta Gary Stern, a Stern Pinball, Inc. elnök-vezérigazgatója.
Ár: 7 045 € Nettó

TOURNAMAXX

A Tournamaxx Kft. 2008-ban alakult, fő tevékenységünk a szórakoztató játékautomaták bérbeadása, üzemeltetése és értékesítése. Kínálatunkban megtalálhatóak a szabadidős, ügyességi és sportjátékok is, mint például flipper, asztali foci, darts, biliárd, és még sok más. Az általunk forgalmazott gépekhez szerviz- és alkatrészellátást biztosítunk.

KAPCSOLAT

Tournamaxx Kft.

1107 Budapest
Mázsa u. 3.

Tel: +36 1 363 6342
Mobil: +36 30 348 7 348
E-mail: info@burukft.hu

9700 Szombathely
Hajnóczy u. 30.

Tel: +36 94 342 222
Mobil: +36 30 629 3376
E-mail: info@burukft.hu