A Marvel Univerzum leghíresebb szimbiótája megérkezett, hogy egy Stern flippert válasszon gazdatestnek!
 

A Stern Foo Fighters Flipperei elhozzák a Foo Fighters koncertélményét, miközben a játékosok belemerülnek egy epikus flipper kalandba, ami 15 ikonikus dalt tartalmaz!
 

Válassz modellt

Led Zeppelin Pro Edition Stern Flipper

Pro

Az 1968-ban Londonban alakult Led Zeppelin Robert Plant énekesből, Jimmy Page gitárosból, John Paul Jones basszusgitárosból és billentyűsből, valamint John Bonham dobosból állt. Közösen az egyik legsikeresebb bandává váltak, világszerte 300 millióra becsülték a lemezeladásaikat. 1995-ben a Led Zeppelin bekerült a Rock and Roll Hírességek Csarnokába az egész zenei iparra gyakorolt hatása miatt.

Ebben a nagy energiájú rock and roll flipper koncertélményben a flipper és a zene összeolvad. A játékosok visszakerülnek a Led Zeppelin korai napjaiba, és 1968 és 1980 között járják a világot. Mintha a játékosok a zenekar tagjai lennének, miközben felcsendülnek az együttes legikonikusabb számai

Good Times Bad Times
Whole Lotta Love
The Song Remains the Same
Rock and Roll
Trampled Under Foot
Ramble On
Kashmir
Immigrant Song
Black Dog
Communication Breakdown

„Nincs energikusabb és szórakoztatóbb, mint a flipper és a zene összehozása” – mondta Gary Stern, a Stern Pinball, Inc. elnök-vezérigazgatója. „A Led Zeppelinnal együttműködve egyedülálló flipper élményt teremtettünk. Álmunk volt, hogy ezzel az ikonikus rockbandával közösen egy flippert hozzunk létre.”

Ár: 7 145 € Nettó

TOURNAMAXX

A Tournamaxx Kft. 2008-ban alakult, fő tevékenységünk a szórakoztató játékautomaták bérbeadása, üzemeltetése és értékesítése. Kínálatunkban megtalálhatóak a szabadidős, ügyességi és sportjátékok is, mint például flipper, asztali foci, darts, biliárd, és még sok más. Az általunk forgalmazott gépekhez szerviz- és alkatrészellátást biztosítunk.

KAPCSOLAT

Tournamaxx Kft.

1107 Budapest
Mázsa u. 3.

Tel: +36 1 363 6342
Mobil: +36 30 348 7 348
E-mail: info@burukft.hu

9700 Szombathely
Hajnóczy u. 30.

Tel: +36 94 342 222
Mobil: +36 30 629 3376
E-mail: info@burukft.hu