A Marvel Univerzum leghíresebb szimbiótája megérkezett, hogy egy Stern flippert válasszon gazdatestnek!
 

A Stern Foo Fighters Flipperei elhozzák a Foo Fighters koncertélményét, miközben a játékosok belemerülnek egy epikus flipper kalandba, ami 15 ikonikus dalt tartalmaz!
 

Válassz modellt

Jurassic Park Pro Edition Stern Flipper

Pro

A kasszasiker filmhez hasonlóan a Jurassic Park flipper élménye is szívdobogtató izgalmat kelt, ahogy a játékos elõrehalad a játékban. A játék kezdetekor a játékost az Isla Nublar-ra szállítják, egy vidámparkba, ahol a szökött dinoszauruszok ámokfutásba kezdtek! A játékos küldetése a park személyzetének megmentése és a dinoszauruszok visszaterelése a kaotikus környezetbõl, amelyet Dennis Nedry számítógépes vírusa szabadított el. A játékosok Raptorokkal és a hatalmas T. Rexszel fognak megküzdeni! A játék elmeríti a játékosokat a dinoszauruszokkal való küzdelmek szórakoztató világában, egy kalandos akciódús kalandba, amely tele van fordulatokkal.

TOURNAMAXX

A Tournamaxx Kft. 2008-ban alakult, fő tevékenységünk a szórakoztató játékautomaták bérbeadása, üzemeltetése és értékesítése. Kínálatunkban megtalálhatóak a szabadidős, ügyességi és sportjátékok is, mint például flipper, asztali foci, darts, biliárd, és még sok más. Az általunk forgalmazott gépekhez szerviz- és alkatrészellátást biztosítunk.

KAPCSOLAT

Tournamaxx Kft.

1107 Budapest
Mázsa u. 3.

Tel: +36 1 363 6342
Mobil: +36 30 348 7 348
E-mail: info@burukft.hu

9700 Szombathely
Hajnóczy u. 30.

Tel: +36 94 342 222
Mobil: +36 30 629 3376
E-mail: info@burukft.hu