A Marvel Univerzum leghíresebb szimbiótája megérkezett, hogy egy Stern flippert válasszon gazdatestnek!
 

A Stern Foo Fighters Flipperei elhozzák a Foo Fighters koncertélményét, miközben a játékosok belemerülnek egy epikus flipper kalandba, ami 15 ikonikus dalt tartalmaz!
 

Válassz modellt

Guardians of the Galaxy Pro Edition Stern Flipper

Pro

A játék elmeríti a játékosokat egy dinamikus, kihívásokkal teli és galaktikus flipperkörnyezetben, ahol Star-Lord, Mordály, Gamora, Drax a Pusztító és Groot harcol Ronannal, hogy megakadályozza őt abban, hogy a Végtelen Kövével elpusztítsa a galaxist.

A Stern Guardians of the Galaxy Pro, Premium és Limited Edition modelljei tele vannak olyan funkciókkal, amelyek ellenállhatatlan játékélményt biztosítanak. Minden játékban van egy faragott és interaktív labdaevő Groot. Ezenkívül egy egyedi faragott Mordály figura talpon tartja a játékosokat, miközben rakéta sebességgel visszalövi a labdát. A színváltó betétek kiemelik a titokzatos és interaktív gömböt, amely kinyílik, hogy felfedje az erőteljes Végtelen Követ. A Limited Edition és a Premium modellek extra mágnesekkel, egyedi grafikával, RGB világítással és faragott Groot karokkal is rendelkeznek.

TOURNAMAXX

A Tournamaxx Kft. 2008-ban alakult, fő tevékenységünk a szórakoztató játékautomaták bérbeadása, üzemeltetése és értékesítése. Kínálatunkban megtalálhatóak a szabadidős, ügyességi és sportjátékok is, mint például flipper, asztali foci, darts, biliárd, és még sok más. Az általunk forgalmazott gépekhez szerviz- és alkatrészellátást biztosítunk.

KAPCSOLAT

Tournamaxx Kft.

1107 Budapest
Mázsa u. 3.

Tel: +36 1 363 6342
Mobil: +36 30 348 7 348
E-mail: info@burukft.hu

9700 Szombathely
Hajnóczy u. 30.

Tel: +36 94 342 222
Mobil: +36 30 629 3376
E-mail: info@burukft.hu