A Marvel Univerzum leghíresebb szimbiótája megérkezett, hogy egy Stern flippert válasszon gazdatestnek!
 

A Stern Foo Fighters Flipperei elhozzák a Foo Fighters koncertélményét, miközben a játékosok belemerülnek egy epikus flipper kalandba, ami 15 ikonikus dalt tartalmaz!
 

Válassz modellt

Foo Fighters Pro Edition Stern Flipper

Pro

A Stern Pinball, Inc. bemutatja a flipperek új sorozatát, amely a Rock and Roll Hírességek Csarnokának tagjai közé tartozó Foo Fighters csapattal együttműködve készült.

A Foo Fighters 1995-ben lépett először a világ színpadára. Pályafutásuk során 10 stúdióalbumot adtak ki, több mint 32 millió lemezt adtak el világszerte, 15 Grammy-díjat nyertek, elnyerték az első MTV Global Icon díjat, és bekerültek a Rock and Roll Hírességek Csarnokába 2021-ben.

A Stern Foo Fighters Flipperei elhozzák a Foo Fighters koncertélményét, miközben a játékosok belemerülnek egy epikus flipper kalandba, ami 15 ikonikus dalt tartalmaz, köztük az All My Life, Best of You, Breakout, Everlong, Holding Poison, I will Stick Around, Learn to Fly, Monkey Wrench, My Hero, Run, Something from Nothing, The Pretender, This is a Call, Times Like These, and Walk.

A Foo Fighters Flipper több mint két évig készült, a banda Dave Grohl, Nate Mendel, Pat Smear, Chris Shiflett, Rami Jaffee és a néhai, nagyszerű Taylor Hawkins kreatív közreműködésével. Egy teljesen új univerzumot fejlesztettek ki lenyűgöző, kézzel rajzolt alkotásokkal és egyedi animációkkal, köztük a Foo Fighters Saturday Morning Action Time! című fiktív tévésorozattal, ami a banda rock and roll megmentésére irányuló törekvését mutatja be.

Ár: 7 495 € Nettó

TOURNAMAXX

A Tournamaxx Kft. 2008-ban alakult, fő tevékenységünk a szórakoztató játékautomaták bérbeadása, üzemeltetése és értékesítése. Kínálatunkban megtalálhatóak a szabadidős, ügyességi és sportjátékok is, mint például flipper, asztali foci, darts, biliárd, és még sok más. Az általunk forgalmazott gépekhez szerviz- és alkatrészellátást biztosítunk.

KAPCSOLAT

Tournamaxx Kft.

1107 Budapest
Mázsa u. 3.

Tel: +36 1 363 6342
Mobil: +36 30 348 7 348
E-mail: info@burukft.hu

9700 Szombathely
Hajnóczy u. 30.

Tel: +36 94 342 222
Mobil: +36 30 629 3376
E-mail: info@burukft.hu