A Marvel Univerzum leghíresebb szimbiótája megérkezett, hogy egy Stern flippert válasszon gazdatestnek!
 

A Stern Foo Fighters Flipperei elhozzák a Foo Fighters koncertélményét, miközben a játékosok belemerülnek egy epikus flipper kalandba, ami 15 ikonikus dalt tartalmaz!
 

Válassz modellt

Elvira Premium Edition Stern Flipper

Premium

Elvirát, aki az „Alternate Realty”-n keresztül próbálja eladni kastélyát, a múltjából származó filmfigurák kísértik. Ezeknek a kísérteteknek, szörnyeknek és borzalmas színészi képességekkel rendelkezõ karaktereknek a furcsa bandája bosszút áll Elvirán, miközben õ és a játékos szembeszáll velük, visszaküldve õket abba a filmbe, ahonnan származnak! Az Elviras House of Horrors elmeríti a játékosokat egy szórakoztató, B-kategóriás univerzumban, amely tele van a Sötétség úrnõjétõl elvárható humorral.

„Öröm volt közvetlenül a Sötétség úrnõjével együtt dolgozni ezen a Flipperen” – mondta Gary Stern, a Stern Pinball, Inc. elnök-vezérigazgatója. „Az Elviras House of Horrors flipper egy kísérteties szórakozás!”

Ár: 10 595 € Nettó

TOURNAMAXX

A Tournamaxx Kft. 2008-ban alakult, fő tevékenységünk a szórakoztató játékautomaták bérbeadása, üzemeltetése és értékesítése. Kínálatunkban megtalálhatóak a szabadidős, ügyességi és sportjátékok is, mint például flipper, asztali foci, darts, biliárd, és még sok más. Az általunk forgalmazott gépekhez szerviz- és alkatrészellátást biztosítunk.

KAPCSOLAT

Tournamaxx Kft.

1107 Budapest
Mázsa u. 3.

Tel: +36 1 363 6342
Mobil: +36 30 348 7 348
E-mail: info@burukft.hu

9700 Szombathely
Hajnóczy u. 30.

Tel: +36 94 342 222
Mobil: +36 30 629 3376
E-mail: info@burukft.hu