A Marvel Univerzum leghíresebb szimbiótája megérkezett, hogy egy Stern flippert válasszon gazdatestnek!
 

A Stern Foo Fighters Flipperei elhozzák a Foo Fighters koncertélményét, miközben a játékosok belemerülnek egy epikus flipper kalandba, ami 15 ikonikus dalt tartalmaz!
 

Válassz modellt

Deadpool Pro Edition Stern Flipper

Pro

Wade Wilson a Deadpool néven ismert "szuperhős" hírhedt szarkasztikus és fekete humoráról, ami az egész játékot áthatja.

A játékosok elmerülnek a Deadpool univerzumban, és az ikonikus X-Men karakterekkel, Wolverine-nel, Dazzlerrel, Dominóval és Colossus-szal egy csapatban csapnak össze a hírhedt gazemberekkel, Juggernauttal, Sabretooth-tal, Mystique-vel, Sauronnal és Mr. Sinisterrel.

A Stern Deadpool Pro, Premium és Limited Edition modelljei lenyűgöző és jellegzetes kézzel rajzolt alkotásokat tartalmaznak, amelyeket a neves illusztrátor, Zombie Yeti készített. A jól ismert színész, Nolan North adja Deadpool különc hangját. A Deadpool flipper nindzsák, vámpírok és chimichangák elképesztő tárházával szórakoztat, így bármilyen képzettségi szintű játékos számára felejthetetlen élmény.

Ár: 7 145 € Nettó

TOURNAMAXX

A Tournamaxx Kft. 2008-ban alakult, fő tevékenységünk a szórakoztató játékautomaták bérbeadása, üzemeltetése és értékesítése. Kínálatunkban megtalálhatóak a szabadidős, ügyességi és sportjátékok is, mint például flipper, asztali foci, darts, biliárd, és még sok más. Az általunk forgalmazott gépekhez szerviz- és alkatrészellátást biztosítunk.

KAPCSOLAT

Tournamaxx Kft.

1107 Budapest
Mázsa u. 3.

Tel: +36 1 363 6342
Mobil: +36 30 348 7 348
E-mail: info@burukft.hu

9700 Szombathely
Hajnóczy u. 30.

Tel: +36 94 342 222
Mobil: +36 30 629 3376
E-mail: info@burukft.hu