Stranger Things

Válassz változatot

Pro

Tapasztalja meg a  Hawkins-i félelmetes erőket, amelyek természetellenes elemekkel, furcsa látványokkal és kormányzati titkokkal fordítják fel ezt a kisvárost. A Stranger Things flippergépek elmerítik a játékosokat a Hawkins Nemzeti Laboratóriumban zajló rendkívüli rejtélyek és titkos kormányzati kísérletek feltárásában. A játék középpontjában a városban és környékén előforduló természetfeletti események rejtett jelentéseinek feloldása áll, beleértve egy telekinetikus képességekkel rendelkező, „Eleven” néven ismert lány megjelenését. A labda vad, mivel Mike, Lucas, Dustin, Will, Joyce és Jim Hopper rendőrfőnök segítenek Elevennek bezárni a dimenziókaput.

„A Stranger Things minden idők egyik legsikeresebb műsora, amely kapcsolatba lép az emberekkel a világ minden tájáról és generációkról. Ez a játék cselekvést, rejtélyt, feszültséget és humort tartalmaz; A Stranger Things tökéletesen megfelel a flipper számára ”- mondta Gary Stern, a Stern Pinball, Inc. elnöke és vezérigazgatója.

A Premium és a Limited Edition modellek egy első videoprojektorral rendelkeznek, amely képeket és animációkat jelenít meg közvetlenül a játéktéren, és drámai interakciókat hoz létre a játékmenet során. A játszótér közepén egy egyedi rámpa található, amely képernyőként is működik, és közvetlen csatába vezeti a játékost a Demogorgonnal. Ezek a modellek új Eleven témájú „telekinetikus” mágneses gömbzárral is rendelkeznek.

A Pro, a Premium és a Limited Edition modellek mindegyike külön kézzel rajzolt művészettel rendelkezik az egyedi faragású, interaktív Demogorgon bash játék mellett, amelyet cseppcélok és forgó rámpa véd. Valamennyi modell tartalmaz két rejtekes labdát, egy Demodog fonót, három egyedi rámpát és játékszabályokat, amelyek a játékosokat a fejjel lefelé szállítják.

A Limited Edition modell világszerte 500 darabra korlátozódik. Az LE modell további egyedi funkciókat tartalmaz, mint például egy exkluzív tükrös hátsó üveg, exkluzív, egyedi témájú szekrényes grafika, egyedi aláírású alsó boltív, exkluzív egyedi művészi pengék, visszaverődésgátló flipperüveg, rázómotor és egy sorszámozott tábla.
Kapcsolat felvétel KÉRJEN AJÁNLATOT

Termék kínálat

Jurassic park

Star Wars Comic Art

Aerosmith

Avatar

Avengers

Batman

Big Buck Hunter

C.S.I.

Game of Thrones

Ghostbusters

Indiana Jones

Iron Man

KISS

Metallica

Mustang

NBA

Pirates of the Caribbean

Shrek

Spider-Man

The Rolling Stones

The Walking Dead

Transformers

Tron

Whoa Nellie!

Wrestlemania

X-Men

The Beatles

Star Trek

Teenage Mutant Ninja Turtles

The Munsters

DeadPool

Batman '66

Stranger Things

Avengers: Infinity Quest

Elvira's House of Horrors

Black Knight: Sword of Rage

Led Zeppelin

Rush

Top Speed

Export

Street Basketball

Crazy Light

Boxer

Air Hockey

Speed Ball

TOURNAMAXX

A Tournamaxx Kft. 2008-ban alakult, fő tevékenységünk a szórakoztató játékautomaták bérbeadása, üzemeltetése és értékesítése. Kínálatunkban megtalálhatóak a szabadidős, ügyességi és sportjátékok is, mint például flipper, asztali foci, darts, biliárd, és még sok más. Az általunk forgalmazott gépekhez szerviz- és alkatrészellátást biztosítunk.

KAPCSOLAT

Tournamaxx Kft.

1107 Budapest
Mázsa u. 3.

Tel: +36 1 363 6342
Mobil: +36 30 348 7 348
E-mail: info@burukft.hu

9700 Szombathely
Hajnóczy u. 30.

Tel: +36 94 342 222
Mobil: +36 30 629 3376
E-mail: info@burukft.hu