Star Trek

Válassz változatot

Pro

A Star Trek és a Star Trek Into Darkness filmek ihlette legújabb Stern gép, James Kirk kapitány székébe ülteti a játékosokat, elindulván egy utazásra, hogy megvédje a Föderáció bolygóit..
A Stern Star Trek flippergépek tartalmazzák az összes csengő és síp hangot amit egy Star Trek rajongó kívánhat. Adrenalinnal töltött csatákkal, nagyfelbontású műalkotásokkal, kozmikus LED-es világítással és klasszikus zenei partitúrákkal a Star Trek játék felébreszti az érzést, hogy a Warp Speed ​​segítségével szállnak az űrben, hogy megmentsék Spockot és legyőzzék az U.S.S. Vengeance-t. A Stern legújabb játékának része animált csatahajó, három villámgyors rámpa, három flipper, visszaállítható memória és még sok minden más.
 A Star Trek a Stern első all-LED Pro modellje. A játszótéren hét többszínű LED-es útvonal található, amelyek vezetik a játékosokat a könnyen érthető színkódú útvonalakon. 6 küldetés található átlagos játékosoknak, 18 összetett túrával összevetve, hogy a rajongók mélyebbre merüljenek a játékban. Amint a játékosok megtámadnak egy közelgő fenyegetést , a LED-es játéktér elragadja a nézőket, és javítják a játékosok élményét olyan funkciókkal, mint a phaser villogások és a foton torpedók.
A játékosok ösztönösen pontosan tudják, mit kell tenni, amikor közelednek a Star Trek flipperéhez - megsemmisítik a U.S.S Vengeance-t, egy akciódús funkció a játékmezőn. A játékosok már a kezdetektől megtapasztalhatják a különleges lehetőségeket, összegyűjtik a bosszantó bónuszokat, és megnyerhetik a The Captain’s Chair-nek hívott elismerések sorozatát. A Star Trek rajongói várhatják a klasszikus csatát a hős Enterprise csoport és a rosszindulatú Khan között, valamint a Nero, Klingons és a Narada ellen folytatott bejutásokat.

 
Kapcsolat felvétel KÉRJEN AJÁNLATOT

Termék kínálat

Jurassic park

Star Wars Comic Art

AC/DC

Aerosmith

Avatar

Avengers

Batman

Big Buck Hunter

C.S.I.

Game of Thrones

Ghostbusters

Indiana Jones

Iron Man

KISS

Metallica

Mustang

NBA

Pirates of the Caribbean

Shrek

Spider-Man

The Rolling Stones

The Walking Dead

Transformers

Tron

Whoa Nellie!

Wrestlemania

X-Men

The Beatles

Star Trek

Teenage Mutant Ninja Turtles

The Munsters

DeadPool

Batman '66

Stranger Things

Avengers: Infinity Quest

Elvira's House of Horrors

Black Knight: Sword of Rage

Led Zeppelin

Top Speed

Export

Street Basketball

Crazy Light

Boxer

Air Hockey

Speed Ball

iDarts

TOURNAMAXX

A Tournamaxx Kft. 2008-ban alakult, fő tevékenységünk a szórakoztató játékautomaták bérbeadása, üzemeltetése és értékesítése. Kínálatunkban megtalálhatóak a szabadidős, ügyességi és sportjátékok is, mint például flipper, asztali foci, darts, biliárd, és még sok más. Az általunk forgalmazott gépekhez szerviz- és alkatrészellátást biztosítunk.

KAPCSOLAT

Tournamaxx Kft.

1107 Budapest
Mázsa u. 3.

Tel: +36 1 363 6342
Mobil: +36 30 348 7 348
E-mail: info@burukft.hu

9700 Szombathely
Hajnóczy u. 30.

Tel: +36 94 342 222
Mobil: +36 30 629 3376
E-mail: info@burukft.hu