Pirates of the Caribbean

Válassz változatot

Pro

A Karib-tenger kalózai

A minden idők legnagyobb kalózkalandja most a Stern Pinball legújabb flippergépe. A Disney-féle 'A Karib-tenger kalózai' flipper izgalmas elemeket tartalmaz az első filmből, csakúgy, mint a rekord jegyeladású Disney-féle második 'A Karib-tenger kalózai - Holtak kincse' című filmből.
A filmek rajongói számára 'A Karib-tenger kalózai' flippergép tökéletesen adaptálja a két Disney film karakterét és jeleneteit a játékmezőre.  
Két volt Williams fejlesztő tervezte 'A Karib-tenger kalózai'-t, a játéktervező Dennis Nordman és a szabálytervező/szoftvermérnök pedig Dwight Sullivan.
"A Karib-tenger kalózai' a tökéletes elnevezés és téma egy flipperhez" - mondta Gary Stern. "Sok mechanikus golyó lövéssel és játékkal rendelkezik alkalmi játékosok számára, ám a történet kemény szabályokért kiált, hogy kihívás legyen a legjobb játékosok számára."
A Karib-tenger kalózai flippernek a célja, hogy kalózkalandot indítson Davy Jones, Jack nemesis legyőzése érdekében A Karib-tenger kalózai - Holtak kincsében.
A flipper a következőket tartalmazza:
  • Egy mechanikus kalózhajó, amelyet a játékos a golyóval lövöldöz. Mindegyik lövéssel a hajó leengedi a vitorláit, és végül elsüllyed a játékmezőn, és ezzel felfed egy lövést a Kraken szájába. Ezen a területen a játékos elsüllyesztheti a hajót, elpusztíthatja a Krakent, és harcolhat Davy Jones ellen.
  • Egy mechanikus kincses láda, a Holtak kincsével, amin keresztül a játékos ki tudja lőni a golyót. Amikor a játékosnál van a kulcs (KEY betűk), a láda kinyílik. Kibetűzheti a HEART-ot (szív), hogy multigolyóhoz jusson.
  • Tartalmaz egy forgó gumikorongot, amellyel a játékos akár három golyót is megfoghat. A korong visszatartja őket a zárt területen, és addig tartja őket, amíg a játékos elindítja a multi-labdát. A korong néha Tortugát, máskor Port Royalt ábrázolja.
  • A játékmezőn van egy térkép iránytűvel, amely megmutatja a játékosnak az összes befejezéshez szükséges funkciót. Teljesítsd mind a nyolc funkciót, és játssz a 4 szél (Four Winds) multigolyókkal.
Kevin O’Connor készítette a grafikát A Karib-tenger kalózai flipperhez. David Thiel, a korábbi IT és Microsoft hangmérnöke fejlesztette ki a játék hangzását és zenéjét. Ez a csapat együtt egy nagyszerű pakkot állított össze a hangzásból és a művészetből.


Pirates of the Caribbean

The greatest pirate adventure of all-time is now the latest pinball machine from Stern Pinball, Inc. Disney’s Pirates of the Caribbean pinball features exciting elements from the first movie, as well as the box office record-breaking, Disney’s Pirates of the Caribbean/Dead Man’s Chest.
For those fans of the movies, Disney’s Pirates of the Caribbean pinball machine adapts the characters and settings from the two Disney films perfectly into a pinball playfield. Two former Williams’ developers designed Disney’s Pirates of the Caribbean, game designer Dennis Nordman and rules designer/software engineer Dwight Sullivan.
“Disney’s Pirates of the Caribbean is the perfect title and theme for a pinball,” Gary Stern says. “It lends itself to lots of mechanical action pinball shots and toys for casual players, yet the story cries for deep rules to challenge the best players.”
The goal of Disney’s Pirates of the Caribbean pinball is to go on a pirate adventure to defeat Davy Jones, Jack’s nemesis in Disney’s Pirates of the Caribbean/Dead Man’s Chest.
Disney’s Pirates of the Caribbean offers the following features:
  • A mechanical pirate ship that the player strikes with the pinball. With each hit, the ship lowers its sails and eventually sinks into the playfield, thus revealing a shot into the Kraken’s mouth. In this area, the player can sink the ship, destroy the Kraken, and fight Davy Jones.
  • A mechanical treasures chest, the Dead Man’s Chest, through which the player can shoot the ball. When the player has the KEY, the chest opens. They can then spell H-E-A-R-T to begin HEART multi-ball.
  • A contained spinning rubber disk where the player can capture up to three pinballs. The disk bounces them around in the contained area and holds them for an extended period of time till the player starts multi-ball. The disk sometimes represents Tortuga and other times Port Royal.
  • A map compass comprised of playfield inserts that shows the player each feature they need to finish. Complete all eight features and play Four Winds Multi-ball.
Kevin O’Connor created the artwork for Disney’s Pirates of the Caribbean pinball machine. David Thiel, former IT and Microsoft sound engineer, developed the sound and music for the game. Together the team delivered a great package of sound and art.
Kapcsolat felvétel KÉRJEN AJÁNLATOT

Termék kínálat

Jurassic park

Star Wars Comic Art

AC/DC

Aerosmith

Avatar

Avengers

Batman

Big Buck Hunter

C.S.I.

Game of Thrones

Ghostbusters

Indiana Jones

Iron Man

KISS

Metallica

Mustang

NBA

Pirates of the Caribbean

Shrek

Spider-Man

The Rolling Stones

The Walking Dead

Transformers

Tron

Whoa Nellie!

Wrestlemania

X-Men

The Beatles

Star Trek

Teenage Mutant Ninja Turtles

The Munsters

DeadPool

Batman '66

Stranger Things

Avengers: Infinity Quest

Elvira's House of Horrors

Black Knight: Sword of Rage

Led Zeppelin

Top Speed

Export

Street Basketball

Crazy Light

Boxer

Air Hockey

Speed Ball

iDarts

TOURNAMAXX

A Tournamaxx Kft. 2008-ban alakult, fő tevékenységünk a szórakoztató játékautomaták bérbeadása, üzemeltetése és értékesítése. Kínálatunkban megtalálhatóak a szabadidős, ügyességi és sportjátékok is, mint például flipper, asztali foci, darts, biliárd, és még sok más. Az általunk forgalmazott gépekhez szerviz- és alkatrészellátást biztosítunk.

KAPCSOLAT

Tournamaxx Kft.

1107 Budapest
Mázsa u. 3.

Tel: +36 1 363 6342
Mobil: +36 30 348 7 348
E-mail: info@burukft.hu

9700 Szombathely
Hajnóczy u. 30.

Tel: +36 94 342 222
Mobil: +36 30 629 3376
E-mail: info@burukft.hu