Indiana Jones

Válassz változatot

Pro

Indiana Jones

Az Indiana Jones flipper tisztelgés az Indiana Jones saga előtt, mely mind a 4 sikeres filmet tartalmazza egy játékban, amelyet George Lucas által kitalált karakternek szenteltek.
Tulajdonképpen a játékmezőn van egy-egy terület mind a 4 részből: az egyik terület 'Az elveszett frigyláda fosztogatói', a másik terület az 'Indiana Jones és a végzet temploma', a harmadik terület az 'Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag', a negyedik pedig a 'Indiana Jones és a kristálykoponya királysága'.
A játékmezőn sok jellemző elem van, ami életre kelti az ismert jeleneteket az Indiana Jones filmekből, mint például a Szent Grál, ami "Az utolsó kereszteslovag"ban volt látható, vagy egy része a "Végzet templomá"nak, és az "Elveszett frigyláda". 
Az utolsó epizódhoz kapcsolódó multigolyó nagyon intenzív pillanata a játéknak. 'A végzet templomá"hoz kapcsolódó bónusz aktiválja a játékmező középső részén lévő mechanizmust - ami egy olyan felület, amely felváltva emelkedik és süllyed, repedést fedez fel, ahol a golyónek be kell gurulnia, és ehhez megtalálja a megfelelő pillanatot.

Indiana Jones

Indiana Jones pinball is a tribute to the saga of Indiana Jones and it holds in one game all four successful movies dedicated to the George Lucas’ character. In fact on the playfield there is an area dedicated to each of the four episodes: so one part is reserved for ‘Raiders of the Lost Ark’, one part for ‘Temple of Doom’, another one to ‘Last Crusade’ and finally one part dedicated to the last title: “Kingdom of the Crystal Skull”.
On the playfield there are a lot of typical elements that recall famous scenes from the Indiana Jones movies, such as the Holy Grail that characterized ‘The Last Crusade’, or a part of the ‘Temple of Doom’, and also the ‘Lost Ark’. The multiball that is linked to this last episode is a very intense moment of the game.The bonus linked to the ‘Temple of Doom’ can be activated by a mechanism in the central part of the playfield – is an area of the surface that is alternately rising and lowering, discovering a crack where the ball must enter, finding the right moment for it.
Kapcsolat felvétel KÉRJEN AJÁNLATOT

Termék kínálat

Jurassic park

Star Wars Comic Art

AC/DC

Aerosmith

Avatar

Avengers

Batman

Big Buck Hunter

C.S.I.

Game of Thrones

Ghostbusters

Indiana Jones

Iron Man

KISS

Metallica

Mustang

NBA

Pirates of the Caribbean

Shrek

Spider-Man

The Rolling Stones

The Walking Dead

Transformers

Tron

Whoa Nellie!

Wrestlemania

X-Men

The Beatles

Star Trek

Teenage Mutant Ninja Turtles

The Munsters

DeadPool

Batman '66

Stranger Things

Avengers: Infinity Quest

Elvira's House of Horrors

Black Knight: Sword of Rage

Led Zeppelin

Top Speed

Export

Street Basketball

Crazy Light

Boxer

Air Hockey

Speed Ball

iDarts

TOURNAMAXX

A Tournamaxx Kft. 2008-ban alakult, fő tevékenységünk a szórakoztató játékautomaták bérbeadása, üzemeltetése és értékesítése. Kínálatunkban megtalálhatóak a szabadidős, ügyességi és sportjátékok is, mint például flipper, asztali foci, darts, biliárd, és még sok más. Az általunk forgalmazott gépekhez szerviz- és alkatrészellátást biztosítunk.

KAPCSOLAT

Tournamaxx Kft.

1107 Budapest
Mázsa u. 3.

Tel: +36 1 363 6342
Mobil: +36 30 348 7 348
E-mail: info@burukft.hu

9700 Szombathely
Hajnóczy u. 30.

Tel: +36 94 342 222
Mobil: +36 30 629 3376
E-mail: info@burukft.hu