Indiana Jones

Válassz változatot

Pro

Indiana Jones

Az Indiana Jones flipper tisztelgés az Indiana Jones saga előtt, mely mind a 4 sikeres filmet tartalmazza egy játékban, amelyet George Lucas által kitalált karakternek szenteltek.
Tulajdonképpen a játékmezőn van egy-egy terület mind a 4 részből: az egyik terület 'Az elveszett frigyláda fosztogatói', a másik terület az 'Indiana Jones és a végzet temploma', a harmadik terület az 'Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag', a negyedik pedig a 'Indiana Jones és a kristálykoponya királysága'.
A játékmezőn sok jellemző elem van, ami életre kelti az ismert jeleneteket az Indiana Jones filmekből, mint például a Szent Grál, ami "Az utolsó kereszteslovag"ban volt látható, vagy egy része a "Végzet templomá"nak, és az "Elveszett frigyláda". 
Az utolsó epizódhoz kapcsolódó multigolyó nagyon intenzív pillanata a játéknak. 'A végzet templomá"hoz kapcsolódó bónusz aktiválja a játékmező középső részén lévő mechanizmust - ami egy olyan felület, amely felváltva emelkedik és süllyed, repedést fedez fel, ahol a golyónek be kell gurulnia, és ehhez megtalálja a megfelelő pillanatot.

Indiana Jones

Indiana Jones pinball is a tribute to the saga of Indiana Jones and it holds in one game all four successful movies dedicated to the George Lucas’ character. In fact on the playfield there is an area dedicated to each of the four episodes: so one part is reserved for ‘Raiders of the Lost Ark’, one part for ‘Temple of Doom’, another one to ‘Last Crusade’ and finally one part dedicated to the last title: “Kingdom of the Crystal Skull”.
On the playfield there are a lot of typical elements that recall famous scenes from the Indiana Jones movies, such as the Holy Grail that characterized ‘The Last Crusade’, or a part of the ‘Temple of Doom’, and also the ‘Lost Ark’. The multiball that is linked to this last episode is a very intense moment of the game.The bonus linked to the ‘Temple of Doom’ can be activated by a mechanism in the central part of the playfield – is an area of the surface that is alternately rising and lowering, discovering a crack where the ball must enter, finding the right moment for it.
Kapcsolat felvétel KÉRJEN AJÁNLATOT

Termék kínálat

Super Chexx 40th Anniversary Hockey

Super Chexx Hockey Pro

Super Kixx Pro

Magic 7 Key

Roll a Ball Set

Skill Shooter

Twin Star Crane

Deadpool

Elvira

Foo Fighters

Godzilla

Guardians of the Galaxy

Iron Maiden

James Bond

Jurassic Park

Led Zeppelin

Rush

Star Wars

Stranger Things

The Avengers: Infinity Quest

The Mandalorian

Venom

Art Blade Avengers Infinity Quest

Art Blade Godzilla

Art Blade The Mandalorian

Godzilla Premium Playfield Protector

James Bond Pro Playfield Protector

Jurassic Park Shooter Knob

Shaker Motor

Star Wars Art Blade Set

Stern Insider Connected Kit (PRO)

Stern Pop Bumper

UV Light Kit Stranger Things Pro

IDarts

Touch Blue Edition

Super Bike 3

EXPORT LED csocsó asztal

First Pool Black Table

Roby Professional csocsó asztal

Sport Revolution ITSF

Summer Cover csocsó asztal

TRIOTECH Storm

Airhockey Skate

Airhockey Storm 8

TOURNAMAXX

A Tournamaxx Kft. 2008-ban alakult, fő tevékenységünk a szórakoztató játékautomaták bérbeadása, üzemeltetése és értékesítése. Kínálatunkban megtalálhatóak a szabadidős, ügyességi és sportjátékok is, mint például flipper, asztali foci, darts, biliárd, és még sok más. Az általunk forgalmazott gépekhez szerviz- és alkatrészellátást biztosítunk.

KAPCSOLAT

Tournamaxx Kft.

1107 Budapest
Mázsa u. 3.

Tel: +36 1 363 6342
Mobil: +36 30 348 7 348
E-mail: info@burukft.hu

9700 Szombathely
Hajnóczy u. 30.

Tel: +36 94 342 222
Mobil: +36 30 629 3376
E-mail: info@burukft.hu