A Marvel Univerzum leghíresebb szimbiótája megérkezett, hogy egy Stern flippert válasszon gazdatestnek!
 

A Stern Foo Fighters Flipperei elhozzák a Foo Fighters koncertélményét, miközben a játékosok belemerülnek egy epikus flipper kalandba, ami 15 ikonikus dalt tartalmaz!
 

Válassz modellt

Stern Flipper Jaws Pro Edition

Pro

A Stern Pinball, Inc. bejelentette legújabb flipperjét, amelyben megelevenedik minden idők egyik legikonikusabb mozifilmes thrillere az Universal Pictures és az Amblin Entertainment cégtől. A játékosok úgy élhetik át mind a négy kasszasiker JAWS-filmet, mint még soha, vadonatúj mechanikai jellemzőkkel, amelyeket ikonikus filmpillanatok és a legmodernebb technológia ihlettek. A JAWS flipperjátékok Pro, Premium és Limited Edition (LE) modellekben érhetők el.

A JAWS a New York állambeli Long Island partjainál található Amity Island kitalált helyszínére invitálja a játékosokat. A kis horgászközösség világa nyáron népszerű tengerparti pihenőhely. Július negyedikén nyaralók közelednek a sziget festői strandjaihoz, ahol komoly veszély leselkedik rájuk a tengerszint alól… Amity Island polgármestere eltitkolja a cápatámadásokat.

A Stern Pinball Inc. JAWS flipperjátékai során a játékosok megragadják a szigonyt, hogy megmentsék Amity Island lakóit és július negyedikét! Küzdj meg a bolygó legveszélyesebb óceáni lényeivel. A flipperakcióba integrált magával ragadó film- és audioeszközök mellett a JAWS Richard Dreyfuss színész egyedi hangját és John Williams ikonikus filmzenéjét is tartalmazza.

„Minden idők egyik legnagyobb filmes franchise-jának tiszteletére bemutatjuk a JAWS-t, az eddigi legfejlettebb szoftverünkkel és hardverünkkel” – mondta Seth Davis, a Stern Pinball elnök-vezérigazgatója.

Ár: 7 145 € Nettó

TOURNAMAXX

A Tournamaxx Kft. 2008-ban alakult, fő tevékenységünk a szórakoztató játékautomaták bérbeadása, üzemeltetése és értékesítése. Kínálatunkban megtalálhatóak a szabadidős, ügyességi és sportjátékok is, mint például flipper, asztali foci, darts, biliárd, és még sok más. Az általunk forgalmazott gépekhez szerviz- és alkatrészellátást biztosítunk.

KAPCSOLAT

Tournamaxx Kft.

1107 Budapest
Mázsa u. 3.

Tel: +36 1 363 6342
Mobil: +36 30 348 7 348
E-mail: info@burukft.hu

9700 Szombathely
Hajnóczy u. 30.

Tel: +36 94 342 222
Mobil: +36 30 629 3376
E-mail: info@burukft.hu