Vizsgáztatás


CÉGÜNK JÁTÉKAUTOMATÁK HITELESÍTÉSÉVEL IS FOGLALKOZIK

A hitelesítés menete
A hitelesítés az a hatósági tevékenység, amelynek során a mértékhitelesítő a hitelesítési engedélyben, valamint a hitelesítési előírásban előírt műszaki, technikai követelmények figyelembevételével a játékautomata megfelelőségét megállapítja, a játékautomatát tanúsító jelekkel látja el és hitelesítési bizonyítványt ad ki.
Játékautomaták hitelesítését együttműködési megállapodással rendelkező hitelesítő laboratóriumban kell végezni. A befoglaló méretük miatt nehezen mozgatható játék automaták esetében a hitelesítés a helyszínen is elvégezhető.

Gyártói eredetiség igazolás
A gyártói eredetiség igazolás (korábban: gyártói nyilatkozat) a gyártó mérésügyi hatóság által hitelesített igazolása arról, hogy a hitelesítésre bemutatott szerencsejáték eszköz típusa megfelel a korábban a gyártó által típusvizsgálatra bemutatott és engedélyezett készüléktípusnak, másrészt, hogy a bemutatott eszköz valóban a nyilatkozattevő gyártmánya, és nem hamisítvány. 

Lezáró, tanúsító jel:
Az a hatóság által elhelyezett jelzés (matrica, ólomzár) aminek épsége a szerencsejáték céljára szolgáló eszköz hitelességének egyik feltétele, és melyeket Hitelesítő laborunk biztosít.

Metrológiai követelmények
A játékautomata:
- legyen üzemképes,
- legyen megfelelően azonosítható,
- típusa egyezzen meg valamely engedélyezett típussal,
- működtető programja egyezzen meg a JA hitelesítési engedélyében szereplő valamely programmal,
- biztonságtechnikai szempontból működjön megfelelően,
- legyen alkalmas a befizetett összeg rögzítésére,
- biztosítsa a játékjog szerzés lehetőségét, 
- rendelkezzen az előírt feliratokkal,
- a hitelesítési engedélyben foglalt bélyegzési és egyéb specifikus követelményeket elégítse ki.

Szerkezeti előírások
A szerkezeti előírások célja annak biztosítása, hogy a szerencsejáték céljára szolgáló eszköz hitelesítésük érvényességi ideje alatt – rendeltetésszerűen használva őket – a rájuk vonatkozó követelményeket teljesítsék A konkrét előírásokat a hitelesítési előírások tartalmazzák.


Játékautomata típusok Flipper, szimulátor, videobox, gyermekjáték
Flipper
A flipper olyan játékautomata, amelyben a játékos által indított, ferde síkú, akadályokkal tűzdelt pályán mechanikus eszközökkel befolyásolható módon gördülő golyó bizonyos akadályoknak ütközve a pontokban kifejezett eredményt növeli. 
Gyermekjáték
A gyermekjáték olyan méreténél és színvonalánál fogva általában gyerekek által játszható játék, amelyet az állami adóhatóság játékautomatának minősít.
Szimulátor
A szimulátor eseményt és/vagy cselekményt megjelenítő játékautomata, amelynél az esemény és/vagy cselekmény képi megjelenítése általában televíziós képernyővel valósul meg, a játékos a cselekmény és/vagy esemény aktív részese, a beavatkozása valósághű, vagy a valóságot imitáló szabályozószervekkel történhet. 
Videobox
A videobox több programmal működtethető, az eseményt és/vagy cselekményt stilizáltan, animációs eszközökkel jeleníti meg és a játékos annak lefolyását megfelelő kezelőszervekkel befolyásolhatja. 

Termék kínálat

Jurassic park

Star Wars Comic Art

AC/DC

Aerosmith

Avatar

Avengers

Batman

Big Buck Hunter

C.S.I.

Game of Thrones

Ghostbusters

Indiana Jones

Iron Man

KISS

Metallica

Mustang

NBA

Pirates of the Caribbean

Shrek

Spider-Man

The Rolling Stones

The Walking Dead

Transformers

Tron

Whoa Nellie!

Wrestlemania

X-Men

The Beatles

Star Trek

Teenage Mutant Ninja Turtles

The Munsters

DeadPool

Batman '66

Stranger Things

Avengers: Infinity Quest

Elvira's House of Horrors

Black Knight: Sword of Rage

Led Zeppelin

Top Speed

Export

Street Basketball

Crazy Light

Boxer

Air Hockey

Speed Ball

iDarts

TOURNAMAXX

A Tournamaxx Kft. 2008-ban alakult, fő tevékenységünk a szórakoztató játékautomaták bérbeadása, üzemeltetése és értékesítése. Kínálatunkban megtalálhatóak a szabadidős, ügyességi és sportjátékok is, mint például flipper, asztali foci, darts, biliárd, és még sok más. Az általunk forgalmazott gépekhez szerviz- és alkatrészellátást biztosítunk.

KAPCSOLAT

Tournamaxx Kft.

1107 Budapest
Mázsa u. 3.

Tel: +36 1 363 6342
Mobil: +36 30 348 7 348
E-mail: info@burukft.hu

9700 Szombathely
Hajnóczy u. 30.

Tel: +36 94 342 222
Mobil: +36 30 629 3376
E-mail: info@burukft.hu