iDarts

Válassz változatot

iDarts

Az iDarts a RadikalDarts új modellje. Korszerű és elegáns kialakítás, amely minden bárt vagy helyiséget jobbá tesz.
Mint a RadikalDarts Touch Blue Edition, a RadikalDarts IDARTS® tartalmaz egy érintőképernyőt, kamerákat, lézert (mint távolságmérőt) és érzékelőket, amelyek lehetővé teszik az online játék valós időben történő lejátszását az ellenfelek figyelése közben. Ezzel a rendszerrel a játékosok online játszhatnak más játékosokkal a világ bármely sarkából, és láthatják a játékostársat, a darts táblát és az eredményeket.
Ezen felül bemutat egy olyan egyedi technológiát, mint például a Remote Refereeing System®, amely szabadalmaztatott rendszer Európában, az USA-ban és Japánban. Ez a rendszer lehetővé teszi minden játék távoli érvényesítését a játékvezető által, lehetővé téve olyan versenyek szervezését, amelyek során a játékos bármikor és bárhol játszhat.

A RadikalDarts IDARTS® jelenleg a piac legnépszerűbb darts gépe, a játékosok és az üzemeltetők által nagyra értékelt, rendkívüli teljesítménye és megbízhatósága miatt. A RadikalDarts az egyetlen darts gép, amely a Remote Refereeing System® segítségével bármikor és bárhol lehetővé teszi a játékot. Három kamerája lehetővé teszi a darts tábla és a játékos, valamint annak környezetének (mint dobási távolság) rögzítését, majd a rögzített mérkőzéseket valós időben elküldi a rendszernek, és elérhetővé teszi a verseny adminisztrátorának, aki érvényesíti (vagy felülbírálja) a játékot. A játék érvényességét a játékosok azonnal láthatják, akár a gépeken, akár a radikalplayers.com webhelyünkön, vagy akár a RadikalPlayers alkalmazásban.
A RadikalDarts segítségével elfelejtheti a papírmunkát, ami a verseny szervezéséhez kell, és el is felejtheti hogy ott legyen a mérkőzések során. A verseny szoftver kezeli az összes információt, létrehozza a naptárakat, frissíti az eredményeket és kiszámítja a legjobban igazított és valós PPD / MPR-t, osztályozásokat, kategóriákat ... mindent .. A verseny adminisztrátorának csak ellenőriznie kell az információt a számítógépen. Az információk rendelkezésre állnak, valós időben frissülnek a dart gépen, és ezért a játékosok is ellenőrizhetik azokat.
 
A RadikalDarts kártyaolvasóval rendelkezik, amely lehetővé teszi testreszabott kártyák létrehozását a játékosok számára. A kártyával a játékosnak nem kell minden alkalommal megadnia a kódját, amikor csak játszani akar (ami a verseny során kötelező). Amikor a játékos behelyezi a kártyáját, a rendszer azonnal felismeri a játékost, és minden információ ellenőrizhető mint az eredmények, osztályozások, játszott játékok vagy naptárak és a következő mérkőzések.

Tarjeta Jugador
Kapcsolat felvétel KÉRJEN AJÁNLATOT

Termék kínálat

Jurassic park

Star Wars Comic Art

AC/DC

Aerosmith

Avatar

Avengers

Batman

Big Buck Hunter

C.S.I.

Game of Thrones

Ghostbusters

Indiana Jones

Iron Man

KISS

Metallica

Mustang

NBA

Pirates of the Caribbean

Shrek

Spider-Man

The Rolling Stones

The Walking Dead

Transformers

Tron

Whoa Nellie!

Wrestlemania

X-Men

The Beatles

Star Trek

Teenage Mutant Ninja Turtles

The Munsters

DeadPool

Batman '66

Stranger Things

Avengers: Infinity Quest

Elvira's House of Horrors

Black Knight: Sword of Rage

Led Zeppelin

Top Speed

Export

Street Basketball

Crazy Light

Boxer

Air Hockey

Speed Ball

iDarts

TOURNAMAXX

A Tournamaxx Kft. 2008-ban alakult, fő tevékenységünk a szórakoztató játékautomaták bérbeadása, üzemeltetése és értékesítése. Kínálatunkban megtalálhatóak a szabadidős, ügyességi és sportjátékok is, mint például flipper, asztali foci, darts, biliárd, és még sok más. Az általunk forgalmazott gépekhez szerviz- és alkatrészellátást biztosítunk.

KAPCSOLAT

Tournamaxx Kft.

1107 Budapest
Mázsa u. 3.

Tel: +36 1 363 6342
Mobil: +36 30 348 7 348
E-mail: info@burukft.hu

9700 Szombathely
Hajnóczy u. 30.

Tel: +36 94 342 222
Mobil: +36 30 629 3376
E-mail: info@burukft.hu