Válassz változatot

RADIKAL DARTS

A RadikalDarts IDARTS® jelenleg a piac legnépszerűbb darts gépe, a játékosok és az üzemeltetők által nagyra értékelt, rendkívüli teljesítménye és megbízhatósága miatt. A RadikalDarts az egyetlen darts gép, amely a Remote Refereeing System® segítségével bármikor és bárhol lehetővé teszi a játékot. Három kamerája lehetővé teszi a darts tábla és a játékos, valamint annak környezetének (mint dobási távolság) rögzítését, majd a rögzített mérkőzéseket valós időben elküldi a rendszernek, és elérhetővé teszi a verseny adminisztrátorának, aki érvényesíti (vagy felülbírálja) a játékot. A játék érvényességét a játékosok azonnal láthatják, akár a gépeken, akár a radikalplayers.com webhelyünkön, vagy akár a RadikalPlayers alkalmazásban.

A RadikalDarts segítségével elfelejtheti a papírmunkát, ami a verseny szervezéséhez kell, és el is felejtheti hogy ott legyen a mérkőzések során. A verseny szoftver kezeli az összes információt, létrehozza a naptárakat, frissíti az eredményeket és kiszámítja a legjobban igazított és valós PPD / MPR-t, osztályozásokat, kategóriákat ... mindent .. A verseny adminisztrátorának csak ellenőriznie kell az információt a számítógépen. Az információk rendelkezésre állnak, valós időben frissülnek a dart gépen, és ezért a játékosok is ellenőrizhetik azokat.

A RadikalDarts kártyaolvasóval rendelkezik, amely lehetővé teszi testreszabott kártyák létrehozását a játékosok számára. A kártyával a játékosnak nem kell minden alkalommal megadnia a kódját, amikor csak játszani akar (ami a verseny során kötelező). Amikor a játékos behelyezi a kártyáját, a rendszer azonnal felismeri a játékost, és minden információ ellenőrizhető mint az eredmények, osztályozások, játszott játékok vagy naptárak és a következő mérkőzések.
  
Kapcsolat felvétel KÉRJEN AJÁNLATOT

Termék kínálat

Super Chexx 40th Anniversary Hockey

Super Chexx Hockey Pro

Super Kixx Pro

Magic 7 Key

Roll a Ball Set

Skill Shooter

Twin Star Crane

Deadpool

Elvira

Foo Fighters

Godzilla

Guardians of the Galaxy

Iron Maiden

James Bond

Jurassic Park

Led Zeppelin

Rush

Star Wars

Stranger Things

The Avengers: Infinity Quest

The Mandalorian

Venom

Art Blade Avengers Infinity Quest

Art Blade Godzilla

Art Blade The Mandalorian

Godzilla Premium Playfield Protector

James Bond Pro Playfield Protector

Jurassic Park Shooter Knob

Shaker Motor

Star Wars Art Blade Set

Stern Insider Connected Kit (PRO)

Stern Pop Bumper

UV Light Kit Stranger Things Pro

IDarts

Touch Blue Edition

Super Bike 3

EXPORT LED csocsó asztal

First Pool Black Table

Roby Professional csocsó asztal

Sport Revolution ITSF

Summer Cover csocsó asztal

TRIOTECH Storm

Airhockey Skate

Airhockey Storm 8

TOURNAMAXX

A Tournamaxx Kft. 2008-ban alakult, fő tevékenységünk a szórakoztató játékautomaták bérbeadása, üzemeltetése és értékesítése. Kínálatunkban megtalálhatóak a szabadidős, ügyességi és sportjátékok is, mint például flipper, asztali foci, darts, biliárd, és még sok más. Az általunk forgalmazott gépekhez szerviz- és alkatrészellátást biztosítunk.

KAPCSOLAT

Tournamaxx Kft.

1107 Budapest
Mázsa u. 3.

Tel: +36 1 363 6342
Mobil: +36 30 348 7 348
E-mail: info@burukft.hu

9700 Szombathely
Hajnóczy u. 30.

Tel: +36 94 342 222
Mobil: +36 30 629 3376
E-mail: info@burukft.hu