Led Zeppelin

Válassz változatot

Pro

Az 1968-ban Londonban alakult Led Zeppelin, Robert Plant énekesből, Jimmy Page gitárosból, John Paul Jones basszusgitárosból és billentyűsből, valamint John Bonham dobosból állt. Együtt ők lettek az egyik legjobban eladott együttes, amelynek becsült rekordértékesítése világszerte 300 millió darab. 1995-ben a Led Zeppelint felvették a Rock and Roll Hírességek Csarnokába az egész zeneiparra gyakorolt innovatív és befolyásos hatása miatt. Ebben a nagy energiájú rock and roll flipperes koncertélményben a flipper és a zene összeolvad. A játékosokat visszaszállítják a Led Zeppelin korai napjaiba, és 1968-1980 között bejárják a világot. Mintha a játékosok a zenekar tagjai lennének, zenéjükkel frissítik a játék jellemzőit az egyes versek és tíz ikonikus Led Zeppelin dal kezdetén:
  • Good Times Bad Times
  • Whole Lotta Love
  • The Song Remains the Same
  • Rock and Roll
  • Trampled Under Foot
  • Ramble On
  • Kashmir
  • Immigrant Song
  • Black Dog
  • Communication Breakdown
"Nincs annál energikusabb és szórakoztatóbb, mint a flipper és a zene összehozása" - mondta Gary Stern, a Stern Pinball, Inc. elnöke és vezérigazgatója. "A Led Zeppelinnel együttműködve egyedülálló flipperes élményt hoztunk létre. Álomcélunk, hogy flippergépet hozzunk létre ezzel az ikonikus rockzenekarral. ” A Pro, a Premium és a Limited Edition modellek mindegyike testre szabott Hindenburg Zeppelin játékot tartalmaz, amely a Led Zeppelin I album ikonikus képei alapján készült. Ha világít, a Zeppelin játék sebességet rögzít a játékos zenei útján a Zeppelin multiballig. A Swan Song Records egyedi védjegye, az Icarus faragott ugrójáték repül, ha a kaotikus flipper szétzúzza. A flip célpontok 3 bankja, 3 egyedi acél rámpa és 3 békaláb gördíti a flippert. A Premium és a Limited Edition modellek innovatív interaktív Electric Magic ™ játékot tartalmaznak. Ez az eszköz egy egyedülálló motorizált játék, amely a játszótér alól emelkedik fel, hogy különböző mágikus flipperes élményeket teremtsen. Egy optikai fonó feltölti az Electric Magic mágnest, megragadja és eltünteti a golyókat. Az Electric Magic eszköz egy fizikai flipper bash játékká is átalakul, amely képes a labda lezárására vagy a labda elindítására a játszótér körül. Valódi rockkoncert módon az Expression Lighting System ™ 96 intelligens RGB LED-del teljes színspektrum-szabályozást tesz lehetővé. A szekrény oldalaiba vágott zsebekbe helyezve, hogy színes tematikus teljes megvilágítást biztosítson, ez az integrált játszótér-világítási rendszer szinkronizálva van az egyedi fényműsorokkal, amelyeket kifejezetten minden dalhoz terveztek, és dinamikusan reagálnak a játék eseményeire. Ráadásul ezeknek a modelleknek van egy további irányváltó lapátja és fém kombinált rámpája, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a találatokat folyamatosan adrenalizált flipperes akcióval tartsák. A hátlapra szerelt, megvilágított dal állapota tábla jelzi, hogy melyik Led Zeppelin dal van lejátszva. Csak 500 Limited Edition játék készül eladásra az egész világon. Ez a korlátozott változat tartalmaz egy exkluzív Icarus témájú színes tükrös háttérüveget, exkluzív egyedi témájú szekrényes grafikákat, egyedi fényes Paradise Shimmer Blue porszórt páncélt, egyedi dedikált alsó ívet, exkluzív egyedi art pengéket, továbbfejlesztett audiorendszert, tükröződésgátló flippert , egy rázómotor és egy sorszámozott plakk.
Kapcsolat felvétel KÉRJEN AJÁNLATOT

Termék kínálat

Jurassic park

Star Wars Comic Art

AC/DC

Aerosmith

Avatar

Avengers

Batman

Big Buck Hunter

C.S.I.

Game of Thrones

Ghostbusters

Indiana Jones

Iron Man

KISS

Metallica

Mustang

NBA

Pirates of the Caribbean

Shrek

Spider-Man

The Rolling Stones

The Walking Dead

Transformers

Tron

Whoa Nellie!

Wrestlemania

X-Men

The Beatles

Star Trek

Teenage Mutant Ninja Turtles

The Munsters

DeadPool

Batman '66

Stranger Things

Avengers: Infinity Quest

Elvira's House of Horrors

Black Knight: Sword of Rage

Led Zeppelin

Top Speed

Export

Street Basketball

Crazy Light

Boxer

Air Hockey

Speed Ball

iDarts

TOURNAMAXX

A Tournamaxx Kft. 2008-ban alakult, fő tevékenységünk a szórakoztató játékautomaták bérbeadása, üzemeltetése és értékesítése. Kínálatunkban megtalálhatóak a szabadidős, ügyességi és sportjátékok is, mint például flipper, asztali foci, darts, biliárd, és még sok más. Az általunk forgalmazott gépekhez szerviz- és alkatrészellátást biztosítunk.

KAPCSOLAT

Tournamaxx Kft.

1107 Budapest
Mázsa u. 3.

Tel: +36 1 363 6342
Mobil: +36 30 348 7 348
E-mail: info@burukft.hu

9700 Szombathely
Hajnóczy u. 30.

Tel: +36 94 342 222
Mobil: +36 30 629 3376
E-mail: info@burukft.hu