Jurassic park

Válassz változatot

Premium

Jurassic Park

Ahogy a kasszasiker film, úgy a Jurassic Park flipper is szívdobogtató élményt okoz, ahogy a játékos halad előre a játékban. Amint megkezdődik a játék, a játékos eljut Nublar szigetére, egy szórakoztató parkba, ahol a kiszabadult dinoszauruszok ámokfutóként rohannak. A játékos küldetése, hogy megmentse a park személyzetét  és befogja a dinoszauruszokat a kaotikus környezetből, amelyet Dennis Nedry számítógépes vírusa szabadít fel. Azonban nem minden dinoszaurusz lett egyenlőnek teremtve, a játékos a raptorokkal és a hatalmas T-Rex-szel fog harcolni. A játék elmeríti a játékosokat a dinoszauruszok küzdelmének szórakoztató világában egy akciódús kalandban, tele fordulatokkal.
A Premium és a Limited kiadás tartalmaz egy lenyűgöző mozgó golyó-evő, golyó-kiköpő T-Rexet, mely interakcióba lép a golyóval és a játékossal. Ezek a verziók tartalmaznak egy interaktív raptort és egy raptor ketrecet, amely golyófogó mechanizmussal rendelkezik, amit egy motorizált kapu véd. Ez a funkció nem engedi fel a golyót a borostyánba zárt szúnyogos bumperekhez és a fém helikopteres rámpához.
"A Jurassic Park egy klasszikus film, ami olyat tartalmaz, amit mindenki szeret: a dinoszauruszok! A játék könnyen játszhatóra lett tervezve, de nehezen megnyerhető." - mondta Gery Stern, a Stern Pinball, Inc. elnöke és vezérigazgatója.
A Pro, Premium és a Limited verziók tartalmaznak egy dzsungel kaland jármű célpontot is a játékmező közepén, ami egy forgó Newton golyó. Ez a kinetikus célpont regisztrálja a közvetlen találatokat, meghatározza, hogy a játékosok hova menjenek a szigeten a játék közben, és megvilágítja a T. Rex módokat. Minden modell tartalmaz 3 teljes méretű flipperkart, 4 egyedi rámpát, egy forgó "köpő" célpontot, sávos fel/le záró oszlopot, amely kritikus lövéseket eredményez és a megkülönböztető kézzel rajzolt művet, mely kiemeli a sorozat ikonikus dinoszauruszait.

Jurassic Park

Like the blockbuster movie, the Jurassic Park pinball experience generates heart pounding excitement as the player progresses through the game.  As the game starts, the player is transported to Isla Nublar, an amusement park where escaped dinosaurs are running amok!  The player’s mission is to rescue park staff and recapture dinosaurs from the chaotic environment unleashed by Dennis Nedry’s computer virus.  All dinosaurs, however, are not created equal as players will battle Raptors and the mighty T. Rex!  The game immerses players in the fun world of battling dinosaurs in an action-packed adventure filled with twists and turns.
The Premium and Limited Edition models feature an amazing animatronic ball-eating, ball-throwing T. Rex that interacts with the ball and the player.  These models also include an interactive Raptor and Raptor Pen featuring a ball-lock mechanism guarded by a motorized gate.  The action does not let up with unique mosquito-in-amber pop bumpers and a custom metal horizontal helicopter spinner.
“Jurassic Park is a classic film featuring what everyone loves­­­­­ – dinosaurs!  The game is designed to be easy to play, but difficult to master,” said Gary Stern, Chairman and CEO of Stern Pinball, Inc.
The Pro, Premium, and Limited Edition models also feature a Jungle Adventure Vehicle target in the middle of the playfield that is a spinning Newton Ball.  This kinetic target registers direct hits, determines the direction players navigate on the island during gameplay, and lights T. Rex modes.  All models include three full sized flippers, four custom ramps, a spinning “Spitter” target, in-lane up/down lock post that sets up critical playfield shots and distinctive hand-drawn art highlighting iconic dinosaurs from the series.
Kapcsolat felvétel KÉRJEN AJÁNLATOT

Termék kínálat

Jurassic park

Star Wars Comic Art

AC/DC

Aerosmith

Avatar

Avengers

Batman

Big Buck Hunter

C.S.I.

Game of Thrones

Ghostbusters

Indiana Jones

Iron Man

KISS

Metallica

Mustang

NBA

Pirates of the Caribbean

Shrek

Spider-Man

The Rolling Stones

The Walking Dead

Transformers

Tron

Whoa Nellie!

Wrestlemania

X-Men

The Beatles

Star Trek

Teenage Mutant Ninja Turtles

The Munsters

DeadPool

Batman '66

Stranger Things

Avengers: Infinity Quest

Elvira's House of Horrors

Black Knight: Sword of Rage

Led Zeppelin

Top Speed

Export

Street Basketball

Crazy Light

Boxer

Air Hockey

Speed Ball

iDarts

TOURNAMAXX

A Tournamaxx Kft. 2008-ban alakult, fő tevékenységünk a szórakoztató játékautomaták bérbeadása, üzemeltetése és értékesítése. Kínálatunkban megtalálhatóak a szabadidős, ügyességi és sportjátékok is, mint például flipper, asztali foci, darts, biliárd, és még sok más. Az általunk forgalmazott gépekhez szerviz- és alkatrészellátást biztosítunk.

KAPCSOLAT

Tournamaxx Kft.

1107 Budapest
Mázsa u. 3.

Tel: +36 1 363 6342
Mobil: +36 30 348 7 348
E-mail: info@burukft.hu

9700 Szombathely
Hajnóczy u. 30.

Tel: +36 94 342 222
Mobil: +36 30 629 3376
E-mail: info@burukft.hu