Iron Man

Válassz változatot

Pro

Iron Man - Vasember

A Vasember flipper elvisz téged az akciók és kalandok világába Marvel szuperhős stílusban. Ez a Vasember flipper egy teljes méretű arcade flippergép, amely non-stop akciót biztosít minden korosztályú és minden jártassági szintű flipper játékos számára.
Csatlakozz Tony Stark billiárdos ipargyároshoz - mint Vasember, a fém szuperhős, akit Robert Downey Jr. játszik -, egy izgalmas, akciódús kalandra, ahol harcol az ellenségével.
A Vasember flipper Vasembernek és ellenségeinek látványelemeit, beszédeit, zenéit és hangeffektjeit tartalmazza a kasszasiker Marvel filmből.
A flippergép biztosan a Marvel képregények, mesék és filmek rajongóinak kedvence lesz. A játékosok küzdenek Ostor és a golyófogó mechanizmusa ellen, ami megpörgeti a golyót a játékmező körül.
A kihívást a mechanikus Hadigép is segíti, amely a golyót visszadobja a flipperkarokhoz; és a Vas Kalmár, aki a játékmező alól emelkedik ki csatázni. 
A Vasember flipper tartalmaz még 2 emelkedő rámpát és sok multigolyó funkciót.

Iron Man

Iron Man™ Pinball brings you action and adventure in the Super Hero™ Marvel style. Iron Man™ Pinball is a full-sized arcade pinball machine that provides non-stop action for pinball players of all ages and skill levels. Join billionaire industrialist Tony Stark, played by Robert Downey Jr., as Iron Man, the metallic super hero, on a thrilling action-packed adventure as he battles his enemies.
Iron Man™ Pinball features visuals, speech, music, and sound effects of Iron Man and his enemies from the Marvel blockbuster film. Iron Man™ Pinball is sure to be a hit with fans of the famous Marvel comic book series, TV cartoons, and films.
Pinball players will fight against Whiplash and his ball-catching mechanism, which whips the ball around the playfield; Adding to the challenge is the mechanical War Machine, firing the pinball back to the flippers; and Iron Monger, rising from underneath the playfield to do battle. Iron Man™ Pinball also features two elevated ramps and lots of multi-ball action!
Kapcsolat felvétel KÉRJEN AJÁNLATOT

Termék kínálat

Jurassic park

Star Wars Comic Art

AC/DC

Aerosmith

Avatar

Avengers

Batman

Big Buck Hunter

C.S.I.

Game of Thrones

Ghostbusters

Indiana Jones

Iron Man

KISS

Metallica

Mustang

NBA

Pirates of the Caribbean

Shrek

Spider-Man

The Rolling Stones

The Walking Dead

Transformers

Tron

Whoa Nellie!

Wrestlemania

X-Men

The Beatles

Star Trek

Teenage Mutant Ninja Turtles

The Munsters

DeadPool

Batman '66

Stranger Things

Avengers: Infinity Quest

Elvira's House of Horrors

Black Knight: Sword of Rage

Led Zeppelin

Top Speed

Export

Street Basketball

Crazy Light

Boxer

Air Hockey

Speed Ball

iDarts

TOURNAMAXX

A Tournamaxx Kft. 2008-ban alakult, fő tevékenységünk a szórakoztató játékautomaták bérbeadása, üzemeltetése és értékesítése. Kínálatunkban megtalálhatóak a szabadidős, ügyességi és sportjátékok is, mint például flipper, asztali foci, darts, biliárd, és még sok más. Az általunk forgalmazott gépekhez szerviz- és alkatrészellátást biztosítunk.

KAPCSOLAT

Tournamaxx Kft.

1107 Budapest
Mázsa u. 3.

Tel: +36 1 363 6342
Mobil: +36 30 348 7 348
E-mail: info@burukft.hu

9700 Szombathely
Hajnóczy u. 30.

Tel: +36 94 342 222
Mobil: +36 30 629 3376
E-mail: info@burukft.hu