Ghostbusters

Válassz változatot

Pro

Ghostbusters - Szellemirtók

A Szellemirtók flipper élménye kiemeli a film humorát, ahogy a játékosok haladnak előre a játékban.
A játékban egy egyedi beszéd is elhangzik, az eredeti Szellemirtók film szereplőjének, Ernie Hudsonnak hangján, aki irányítja a játékost, hogy a legújabb tagja legyen a Szellemirtók csapatának.
A flippert könnyen játszhatóra tervezték, mégis nehéz elsajátítani. Tartalmaz egy mozgó, interaktív Ragacs célpontot és egy új, jellegzetes elrendezés, amely egyesíti a hagyományos flipper eszközöket az egyedi, többfunkciós kétirányú rámpákkal, mágneses terelőkkel és pontozó váltókkal. 
Ezenkívül a játék tartalmaz egy modern golyóáthelyező célt, nyílt terepes ledőlő célpontokat, golyókilővő célpontot, golyófogó célpontot és egyéni formaöntött figurákat.
Az összes modell gyönyörű és egyedi, kézzel rajzolt művel ellátott, melyet a neves illusztrátor, Jeremy Packer, másnéven a Zombie Yeti illusztrátor készített.

Ghostbusters

The Ghostbusters pinball experience highlights the humor of the film as the player progresses through the game. The game also includes custom speech by original “Ghostbusters” cast member, Ernie Hudson, who guides the player into becoming the newest member of the Ghostbusters team!
Ghostbusters pinball is designed to be easy to play but difficult to master. It features a moving interactive Slimer toy target and a fresh distinctive layout that integrates traditional pinball devices with unique multifunction two-way ramps featuring a magnetic diverter and scoring switches. In addition, the game features a modern take on a ball transfer target, combative open field drop targets, a ball eject target, a captive ball target and custom molded toys.
All models feature beautiful and unique hand drawn art by renowned illustrator Jeremy Packer a.k.a. Zombie Yeti.
 
Kapcsolat felvétel KÉRJEN AJÁNLATOT

Termék kínálat

Jurassic park

Star Wars Comic Art

AC/DC

Aerosmith

Avatar

Avengers

Batman

Big Buck Hunter

C.S.I.

Game of Thrones

Ghostbusters

Indiana Jones

Iron Man

KISS

Metallica

Mustang

NBA

Pirates of the Caribbean

Shrek

Spider-Man

The Rolling Stones

The Walking Dead

Transformers

Tron

Whoa Nellie!

Wrestlemania

X-Men

The Beatles

Star Trek

Teenage Mutant Ninja Turtles

The Munsters

DeadPool

Batman '66

Stranger Things

Avengers: Infinity Quest

Elvira's House of Horrors

Black Knight: Sword of Rage

Led Zeppelin

Top Speed

Export

Street Basketball

Crazy Light

Boxer

Air Hockey

Speed Ball

iDarts

TOURNAMAXX

A Tournamaxx Kft. 2008-ban alakult, fő tevékenységünk a szórakoztató játékautomaták bérbeadása, üzemeltetése és értékesítése. Kínálatunkban megtalálhatóak a szabadidős, ügyességi és sportjátékok is, mint például flipper, asztali foci, darts, biliárd, és még sok más. Az általunk forgalmazott gépekhez szerviz- és alkatrészellátást biztosítunk.

KAPCSOLAT

Tournamaxx Kft.

1107 Budapest
Mázsa u. 3.

Tel: +36 1 363 6342
Mobil: +36 30 348 7 348
E-mail: info@burukft.hu

9700 Szombathely
Hajnóczy u. 30.

Tel: +36 94 342 222
Mobil: +36 30 629 3376
E-mail: info@burukft.hu