Elvira's House of Horrors

Válassz változatot

Premium

A gúnyolódásnak vége, és a vadászat az Elvira flippertrilógia harmadik és legtáborosabb részében kezdődik! Az "Alternate Realty" révén próbálja eladni a kúriáját, Elvira házát kísértik a múltbeli filmszereplők. Ezek a kísértetek, szellemek, szörnyek és a borzalmas színészi képességekkel rendelkező vintage karakterek furcsa választéka bosszút áll Elvirán, miközben ő és a játékos szembeszáll velük, visszaküldve őket ahhoz a „filmhez”, ahonnan jöttek! Az Elvira Rémek Háza egy szórakoztató, kempinges, B-film univerzumba meríti a játékot, amely tele van a Sötét Úrnőtől elvárt humorral, beleértve az egyéni beszédet, és a flipperben először exkluzív Elviráról készült videókkal az egyedi videó jelenetekhez, amik végig kísérik a játékot. 

A Premium, a Limited Edition és az Signature Edition modellek mindegyike Elvira „House of Horrors” című könyvét tartalmazza, amely egy ijesztő viktoriánus fixer-felsőrész, tele hátborzongató bájjal és természetfeletti meglepetésekkel. A játékosok bejuthatnak a kastélyba a bejárati ajtón, a pincén vagy a garázson keresztül, amelyet sírkőből álló célpont véd. A színváltó RGB fényekből álló zenekar szinkronban hangsúlyozza a házat a játék során megjelenő különféle „House Haunts” -okkal. Megvilágított ablakok és egy forgó tetőtéri torony követi a játékosok haladását flipper útjukon.

Ha egy kísértetjárta kastély nem volt elegendő ahhoz, hogy a bőrét a hideg rázza, vigyázzon a „Holtfejű család kriptájára”! Ez a mauzóleum különféle karaktereket tartalmaz, amelyeknek ébresztésre van szükségük egy acél ezüst golyó által. Ez az interaktív kripta a bejáratánál tartja a játékosokat, és külön helyről engedik szabadon a golyókat, miközben fizikai bash játékká is válnak. És mivel Elvira reményteli otthoni eladásától függőben lévő lépésével az interaktív Elvira „Junk in the Trunk” játéka lehetővé teszi a játékosok számára, hogy gömböket zárjanak egy eszeveszett kétgolyós multiballhoz.
 
"Öröm volt, hogy közvetlenül a Sötét Úrnővel dolgozhattam együtt ezen a harmadik együttműködésen" - mondta Gary Stern, a Stern Pinball, Inc. elnöke és vezérigazgatója. "Az Elvira's House of Horrors flipper kísérteties szórakozás!"

A Limited Edition modell világszerte 400 darabra korlátozódik. A Limited Edition modell olyan további egyedi szolgáltatásokat tartalmaz, mint a sorszámozott tábla, az exkluzív tükrös háttérüveglámpa, az exkluzív, egyedi témájú szekrényes grafika, az egyedi autogrammal ellátott alsó boltív, az exkluzív egyedi art pengék, a tükröződésgátló flipperüveg és a rázó motor.

A rendkívül gyűjthető Signature Edition modell világszerte 50 darabra korlátozódik. A Signature Edition modell tartalmazza a Limited Edition játék összes funkcióját, valamint speciális hiper-króm dombornyomású szekrény matricákat, egy személyesen dedikált Elvira gyűjtőkeret kártyát fedéllel és rögzítéssel, valamint egy aláírt speciális Elvira hitelességi tanúsítványt, amely tartalmazza az Elvira által birtokolt ikonikus vörös bársony kanapé szövetét.

 
Kapcsolat felvétel KÉRJEN AJÁNLATOT

Termék kínálat

Jurassic park

Star Wars Comic Art

AC/DC

Aerosmith

Avatar

Avengers

Batman

Big Buck Hunter

C.S.I.

Game of Thrones

Ghostbusters

Indiana Jones

Iron Man

KISS

Metallica

Mustang

NBA

Pirates of the Caribbean

Shrek

Spider-Man

The Rolling Stones

The Walking Dead

Transformers

Tron

Whoa Nellie!

Wrestlemania

X-Men

The Beatles

Star Trek

Teenage Mutant Ninja Turtles

The Munsters

DeadPool

Batman '66

Stranger Things

Avengers: Infinity Quest

Elvira's House of Horrors

Black Knight: Sword of Rage

Led Zeppelin

Top Speed

Export

Street Basketball

Crazy Light

Boxer

Air Hockey

Speed Ball

iDarts

TOURNAMAXX

A Tournamaxx Kft. 2008-ban alakult, fő tevékenységünk a szórakoztató játékautomaták bérbeadása, üzemeltetése és értékesítése. Kínálatunkban megtalálhatóak a szabadidős, ügyességi és sportjátékok is, mint például flipper, asztali foci, darts, biliárd, és még sok más. Az általunk forgalmazott gépekhez szerviz- és alkatrészellátást biztosítunk.

KAPCSOLAT

Tournamaxx Kft.

1107 Budapest
Mázsa u. 3.

Tel: +36 1 363 6342
Mobil: +36 30 348 7 348
E-mail: info@burukft.hu

9700 Szombathely
Hajnóczy u. 30.

Tel: +36 94 342 222
Mobil: +36 30 629 3376
E-mail: info@burukft.hu