DeadPool

Válassz változatot

Pro

A „Deadpool” beszédes jellege miatt „szájjal kísérő” néven ismert, és hírhedt a felháborítóan vicces, furcsa humoráról, amely az egész játék során megjelenik.

A játékosok belemerülnek a Deadpool univerzumába, és összeállnak az ikonikus X-Men karakterekkel, Wolverine, Dazzler, Domino és Colossus, miközben harcolnak a hírhedt gazemberek, Juggernaut, Sabretooth, Mystique, Sauron és Mr. Sinister ellen. A játékosok Deadpoollal is megjelennek az időgép-küldetései során, amikor a T-Rex és a Megalodon ellen harcol.

A Stern Deadpool Pro, Premium és Limited Edition modelljei lenyűgöző és jellegzetes kézzel rajzolt művészettel készültek, amelyeket a neves illusztrátor, Zombie Yeti készített. A jól ismert színész, Nolan North a Deadpool különc hangjaként játszik. Mindegyik játék tartalmaz egy 3 bankból álló célpontot egy gömbzárral, amely egy egyedi öntött Lil ’Deadpool bash játék célpontját őrzi. Ezenkívül minden modell tartalmaz két rozsdamentes acélból és huzal alakú rámpából álló Katana Sword rámpát. A Deadpool flipper csodálatos nindzsákkal, vámpírokkal és csimpánzokkal szórakoztatja az összes játékost.
Kapcsolat felvétel KÉRJEN AJÁNLATOT

Termék kínálat

Jurassic park

Star Wars Comic Art

AC/DC

Aerosmith

Avatar

Avengers

Batman

Big Buck Hunter

C.S.I.

Game of Thrones

Ghostbusters

Indiana Jones

Iron Man

KISS

Metallica

Mustang

NBA

Pirates of the Caribbean

Shrek

Spider-Man

The Rolling Stones

The Walking Dead

Transformers

Tron

Whoa Nellie!

Wrestlemania

X-Men

The Beatles

Star Trek

Teenage Mutant Ninja Turtles

The Munsters

DeadPool

Batman '66

Stranger Things

Avengers: Infinity Quest

Elvira's House of Horrors

Black Knight: Sword of Rage

Led Zeppelin

Top Speed

Export

Street Basketball

Crazy Light

Boxer

Air Hockey

Speed Ball

iDarts

TOURNAMAXX

A Tournamaxx Kft. 2008-ban alakult, fő tevékenységünk a szórakoztató játékautomaták bérbeadása, üzemeltetése és értékesítése. Kínálatunkban megtalálhatóak a szabadidős, ügyességi és sportjátékok is, mint például flipper, asztali foci, darts, biliárd, és még sok más. Az általunk forgalmazott gépekhez szerviz- és alkatrészellátást biztosítunk.

KAPCSOLAT

Tournamaxx Kft.

1107 Budapest
Mázsa u. 3.

Tel: +36 1 363 6342
Mobil: +36 30 348 7 348
E-mail: info@burukft.hu

9700 Szombathely
Hajnóczy u. 30.

Tel: +36 94 342 222
Mobil: +36 30 629 3376
E-mail: info@burukft.hu