DeadPool

Válassz változatot

Pro

A „Deadpool” beszédes jellege miatt „szájjal kísérő” néven ismert, és hírhedt a felháborítóan vicces, furcsa humoráról, amely az egész játék során megjelenik.

A játékosok belemerülnek a Deadpool univerzumába, és összeállnak az ikonikus X-Men karakterekkel, Wolverine, Dazzler, Domino és Colossus, miközben harcolnak a hírhedt gazemberek, Juggernaut, Sabretooth, Mystique, Sauron és Mr. Sinister ellen. A játékosok Deadpoollal is megjelennek az időgép-küldetései során, amikor a T-Rex és a Megalodon ellen harcol.

A Stern Deadpool Pro, Premium és Limited Edition modelljei lenyűgöző és jellegzetes kézzel rajzolt művészettel készültek, amelyeket a neves illusztrátor, Zombie Yeti készített. A jól ismert színész, Nolan North a Deadpool különc hangjaként játszik. Mindegyik játék tartalmaz egy 3 bankból álló célpontot egy gömbzárral, amely egy egyedi öntött Lil ’Deadpool bash játék célpontját őrzi. Ezenkívül minden modell tartalmaz két rozsdamentes acélból és huzal alakú rámpából álló Katana Sword rámpát. A Deadpool flipper csodálatos nindzsákkal, vámpírokkal és csimpánzokkal szórakoztatja az összes játékost.
Kapcsolat felvétel KÉRJEN AJÁNLATOT

Termék kínálat

Jurassic park

Star Wars Comic Art

Aerosmith

Avatar

Avengers

Batman

Big Buck Hunter

C.S.I.

Game of Thrones

Ghostbusters

Indiana Jones

Iron Man

KISS

Metallica

Mustang

NBA

Pirates of the Caribbean

Shrek

Spider-Man

The Rolling Stones

The Walking Dead

Transformers

Tron

Whoa Nellie!

Wrestlemania

X-Men

The Beatles

Star Trek

Teenage Mutant Ninja Turtles

The Munsters

DeadPool

Batman '66

Stranger Things

Avengers: Infinity Quest

Elvira's House of Horrors

Black Knight: Sword of Rage

Led Zeppelin

Rush

Top Speed

Export

Street Basketball

Crazy Light

Boxer

Air Hockey

Speed Ball

TOURNAMAXX

A Tournamaxx Kft. 2008-ban alakult, fő tevékenységünk a szórakoztató játékautomaták bérbeadása, üzemeltetése és értékesítése. Kínálatunkban megtalálhatóak a szabadidős, ügyességi és sportjátékok is, mint például flipper, asztali foci, darts, biliárd, és még sok más. Az általunk forgalmazott gépekhez szerviz- és alkatrészellátást biztosítunk.

KAPCSOLAT

Tournamaxx Kft.

1107 Budapest
Mázsa u. 3.

Tel: +36 1 363 6342
Mobil: +36 30 348 7 348
E-mail: info@burukft.hu

9700 Szombathely
Hajnóczy u. 30.

Tel: +36 94 342 222
Mobil: +36 30 629 3376
E-mail: info@burukft.hu