C.S.I.

Válassz változatot

Pro

C.S.I.

A Stern Pinball egy újabb rejtélyt old meg az új CSI - A helyszínelők flippergépével.
Pat Lawlor Design és a Stern által dizájnolt, a CSI flipper a CBS eredeti, Las Vegasban játszódó CSI - A helyszínelők tv-sorozat adaptációja.
A flipper minden bizonnyal vonzza mind a három CSI sorozat rajongóját, mind a magángyűjtőket és az utcai üzemeltetőket. 
A CSI flipper, a CBS license-vel, sok igzalmas funkciót kínál, mint pl.: egy mechanikus koponya, melynek szemébe belőhető a golyó, hogy a koponya a játékmező fölé emelkedjen, így aktválva a multigolyókat; egy mikroszkóp mechanizmus, amely rögzíti a golyót egy mágnesen, vizsgálat céljából, és multigolyót indít el vele; egy golyó kanálba, amely elkapja a labdát és visszateszi a játékba; egy mini flipperkar, ami visszalöki a golyót mozgásba; egy körbe pörgő lemez, amely elkapja a golyót és játékba dobja; és még sok rámpa, ledőlő célpont, pörgetők és multigolyó játékok.
A flippergépből Robert David Hall eredeti szövegei hallhatók, aki Dr. Al Robbins-ot, a halottkémet játsza a Las Vegas-i tv sorozatban.
Megszólalnak még a játékban a főbb karakterek, mint Gil Grissom, és Catherine Willows, illetve a sorozat zenéje is hallható, David Thiellel egyetemben.
A Pinball Hall of Fame (Flipper Hírességek Csarnoka) művésze, John Youssi és Margaret Hudson készítették a művet.

C.S.I.

Stern Pinball, Inc. solves another mystery with the new  CSI: CRIME SCENE INVESTIGATION  pinball machine. Designed by Pat Lawlor Design and Stern Pinball, the CSI pinball machine adapts CBS’s original Las Vegas-based  CSI: CRIME SCENE INVESTIGATION ® television series into a pinball machine. The CSI pinball machine will surely appeal to fans of all three CSI television shows, as well as homeowners and street operators alike.
The  CSI: CRIME SCENE INVESTIGATION  pinball machine, licensed from CBS Consumer Products, offers many exciting features, including: a mechanical Skull that loads pinballs into its eyes for release as the Skull rises above the playfield thus starting Skull Multi-ball; a Microscope mechanism that captures the pinball on a magnet for examination and release into Microscope Multi-ball; a Bullet scoop shot that catches the ball and propels it back into gameplay; a mini-flipper that flips the pinball into action; a Centrifuge Spinning Disc that captures the ball and thrusts it into play; and many ramps, drop targets, spinners and multi-ball play.
The  CSI  pinball machine features original speech from Robert David Hall, who plays Dr. Al Robbins, the coroner on the Las Vegas television show. There is also speech from the major characters, including Gil Grissom and Catherine Willows.  CSI  pinball features music from the television show, as well as David Thiel. Pinball Hall of Fame artists John Youssi and Margaret Hudson created the artwork.
Kapcsolat felvétel KÉRJEN AJÁNLATOT

Termék kínálat

Jurassic park

Star Wars Comic Art

AC/DC

Aerosmith

Avatar

Avengers

Batman

Big Buck Hunter

C.S.I.

Game of Thrones

Ghostbusters

Indiana Jones

Iron Man

KISS

Metallica

Mustang

NBA

Pirates of the Caribbean

Shrek

Spider-Man

The Rolling Stones

The Walking Dead

Transformers

Tron

Whoa Nellie!

Wrestlemania

X-Men

The Beatles

Star Trek

Teenage Mutant Ninja Turtles

The Munsters

DeadPool

Batman '66

Stranger Things

Avengers: Infinity Quest

Elvira's House of Horrors

Black Knight: Sword of Rage

Led Zeppelin

Top Speed

Export

Street Basketball

Crazy Light

Boxer

Air Hockey

Speed Ball

iDarts

TOURNAMAXX

A Tournamaxx Kft. 2008-ban alakult, fő tevékenységünk a szórakoztató játékautomaták bérbeadása, üzemeltetése és értékesítése. Kínálatunkban megtalálhatóak a szabadidős, ügyességi és sportjátékok is, mint például flipper, asztali foci, darts, biliárd, és még sok más. Az általunk forgalmazott gépekhez szerviz- és alkatrészellátást biztosítunk.

KAPCSOLAT

Tournamaxx Kft.

1107 Budapest
Mázsa u. 3.

Tel: +36 1 363 6342
Mobil: +36 30 348 7 348
E-mail: info@burukft.hu

9700 Szombathely
Hajnóczy u. 30.

Tel: +36 94 342 222
Mobil: +36 30 629 3376
E-mail: info@burukft.hu