Black Knight: Sword of Rage

Válassz változatot

Pro

A játékosok először fedezik fel és tárják fel a Fekete Lovag univerzum titkait. E sötét, titokzatos és csavart birodalmokban vándorolva a játékosok ellenségeket, démonokat és titkokat tárnak fel a Fekete Lovag elleni küzdelem során. Black Knight: A Sword of Rage flipper gépek Pro, Premium és Limited Edition modellekben lesznek kaphatók.

"A flipper univerzumban nincs semmi ikonikusabb, mint a Black Knight karakter" - mondta Gary Stern, a Stern Pinball, Inc. elnöke és vezérigazgatója. "A játéktervező, Steve" The King "Ritchie készítette, a Black Knight mindig csúfolta és gátolta a játékosokat, hogy harcoljanak vele, és most először tudnak majd visszavágni a játékosok. ”

Stern Black Knight: A Sword of Rage Pro, a Premium és a Limited Edition modellek lenyűgöző és jellegzetes, kézzel rajzolt művészettel díszítik ezt a flipper ikont. Minden játék tartalmaz egy egyedi szobrot, interaktív és többfunkciós Black Knight bash játékot. Ez az interaktív Black Knight játék kétirányú motoros csapdával, izzó RGB sisakkal, különállóan szabályozható  világítással rendelkezik, amely lehetővé teszi a játékosok interakcióját egyéni beszéddel, valamint csúszó tekercs által vezérelt pajzsot, amely megdöbbenti és blokkolja a lövéseket.

Valamennyi modell tartalmaz egy különálló „Magna-Save” -et, egy játékos által vezérelt mágnest, amely megakadályozza a labda lemerülését, és időzített nullázási célokat. Ezenkívül a Black Knight: A düh haragja egy örök hangcsomagot tartalmaz, amelyet Scott Ian, az Anthrax alkotott és adott elő Brendon Small-szal, adrenalizálva az utazásuk során játszó játékosok audioélményét, valamint Ed Robertson, a Barenaked Ladies egyéni beszéde.
Kapcsolat felvétel KÉRJEN AJÁNLATOT

Termék kínálat

Super Chexx 40th Anniversary Hockey

Super Chexx Hockey Pro

Super Kixx Pro

Magic 7 Key

Roll a Ball Set

Skill Shooter

Twin Star Crane

Deadpool

Elvira

Foo Fighters

Godzilla

Guardians of the Galaxy

Iron Maiden

James Bond

Jaws

John Wick

Jurassic Park

Led Zeppelin

Rush

Star Wars

Stranger Things

The Avengers: Infinity Quest

The Mandalorian

Venom

Art Blade Avengers Infinity Quest

Art Blade Godzilla

Art Blade The Mandalorian

Godzilla Premium Playfield Protector

James Bond Pro Playfield Protector

Jurassic Park Shooter Knob

Shaker Motor

Star Wars Art Blade Set

Stern Insider Connected Kit (PRO)

Stern Pop Bumper

UV Light Kit Stranger Things Pro

IDarts

Touch Blue Edition

Super Bike 3

EXPORT LED csocsó asztal

First Pool Black Table

Roby Professional csocsó asztal

Sport Revolution ITSF

Summer Cover csocsó asztal

TRIOTECH Storm

Airhockey Skate

Airhockey Storm 8

TOURNAMAXX

A Tournamaxx Kft. 2008-ban alakult, fő tevékenységünk a szórakoztató játékautomaták bérbeadása, üzemeltetése és értékesítése. Kínálatunkban megtalálhatóak a szabadidős, ügyességi és sportjátékok is, mint például flipper, asztali foci, darts, biliárd, és még sok más. Az általunk forgalmazott gépekhez szerviz- és alkatrészellátást biztosítunk.

KAPCSOLAT

Tournamaxx Kft.

1107 Budapest
Mázsa u. 3.

Tel: +36 1 363 6342
Mobil: +36 30 348 7 348
E-mail: info@burukft.hu

9700 Szombathely
Hajnóczy u. 30.

Tel: +36 94 342 222
Mobil: +36 30 629 3376
E-mail: info@burukft.hu