Black Knight: Sword of Rage

Válassz változatot

Pro

A játékosok először fedezik fel és tárják fel a Fekete Lovag univerzum titkait. E sötét, titokzatos és csavart birodalmokban vándorolva a játékosok ellenségeket, démonokat és titkokat tárnak fel a Fekete Lovag elleni küzdelem során. Black Knight: A Sword of Rage flipper gépek Pro, Premium és Limited Edition modellekben lesznek kaphatók.

"A flipper univerzumban nincs semmi ikonikusabb, mint a Black Knight karakter" - mondta Gary Stern, a Stern Pinball, Inc. elnöke és vezérigazgatója. "A játéktervező, Steve" The King "Ritchie készítette, a Black Knight mindig csúfolta és gátolta a játékosokat, hogy harcoljanak vele, és most először tudnak majd visszavágni a játékosok. ”

Stern Black Knight: A Sword of Rage Pro, a Premium és a Limited Edition modellek lenyűgöző és jellegzetes, kézzel rajzolt művészettel díszítik ezt a flipper ikont. Minden játék tartalmaz egy egyedi szobrot, interaktív és többfunkciós Black Knight bash játékot. Ez az interaktív Black Knight játék kétirányú motoros csapdával, izzó RGB sisakkal, különállóan szabályozható  világítással rendelkezik, amely lehetővé teszi a játékosok interakcióját egyéni beszéddel, valamint csúszó tekercs által vezérelt pajzsot, amely megdöbbenti és blokkolja a lövéseket.

Valamennyi modell tartalmaz egy különálló „Magna-Save” -et, egy játékos által vezérelt mágnest, amely megakadályozza a labda lemerülését, és időzített nullázási célokat. Ezenkívül a Black Knight: A düh haragja egy örök hangcsomagot tartalmaz, amelyet Scott Ian, az Anthrax alkotott és adott elő Brendon Small-szal, adrenalizálva az utazásuk során játszó játékosok audioélményét, valamint Ed Robertson, a Barenaked Ladies egyéni beszéde.
Kapcsolat felvétel KÉRJEN AJÁNLATOT

Termék kínálat

Jurassic park

Star Wars Comic Art

AC/DC

Aerosmith

Avatar

Avengers

Batman

Big Buck Hunter

C.S.I.

Game of Thrones

Ghostbusters

Indiana Jones

Iron Man

KISS

Metallica

Mustang

NBA

Pirates of the Caribbean

Shrek

Spider-Man

The Rolling Stones

The Walking Dead

Transformers

Tron

Whoa Nellie!

Wrestlemania

X-Men

The Beatles

Star Trek

Teenage Mutant Ninja Turtles

The Munsters

DeadPool

Batman '66

Stranger Things

Avengers: Infinity Quest

Elvira's House of Horrors

Black Knight: Sword of Rage

Led Zeppelin

Top Speed

Export

Street Basketball

Crazy Light

Boxer

Air Hockey

Speed Ball

iDarts

TOURNAMAXX

A Tournamaxx Kft. 2008-ban alakult, fő tevékenységünk a szórakoztató játékautomaták bérbeadása, üzemeltetése és értékesítése. Kínálatunkban megtalálhatóak a szabadidős, ügyességi és sportjátékok is, mint például flipper, asztali foci, darts, biliárd, és még sok más. Az általunk forgalmazott gépekhez szerviz- és alkatrészellátást biztosítunk.

KAPCSOLAT

Tournamaxx Kft.

1107 Budapest
Mázsa u. 3.

Tel: +36 1 363 6342
Mobil: +36 30 348 7 348
E-mail: info@burukft.hu

9700 Szombathely
Hajnóczy u. 30.

Tel: +36 94 342 222
Mobil: +36 30 629 3376
E-mail: info@burukft.hu