Big Buck Hunter

Válassz változatot

Pro

Big Buck Hunter

A Big Buch Hunter Pro flipper a Stern Pinballtól egy vadászós játék, amely egy vadiúj, nem korlátozott élményű zsákmányt ad a játékosoknak.
A flipper a nagy népszerűségnek örvendő Big Buck Hunter videojáték sorozaton alapul. És ahogy a videojáték, úgy a flipper is ugyanúgy kihívást jelent mind az új vadászoknak, mind a tapasztalt lövészeknek.
Ez a flipper elvisz egy kalandos vadászatra. A játékosok vad vadászatot folytatnak, pl. jávorszarvasra és kosra, míg egy motorizált nagy bak gyorsan áthalad az erdőszerű játéktéren.
Lődd a bakot a golyóval és játsz multigolyókkal.
A játék George Petro, a Big Buck Hunter videojáték narrátorának hangján szólal meg. A flipper még rendelkezik erdő hangokkal és olyan zenékkel, amelyek azt éreztetik veled, ,mintha egy vadászat közepén lennél.
A flipper szórakoztató mindenkiben lakozó vadász számára.
A Big Buck Hunter a Play Mechanix védjegye alatt áll.

Big Buck Hunter

Big Buck Hunter® PRO Pinball by Stern Pinball, Inc. is a hunting game that delivers a hot new quarry of no-limit fun to players everywhere. Big Buck Hunter® PRO Pinball is based on the hugely successful Big Buck Hunter® arcade video game series by Raw Thrills and Play Mechanix. And like the video games, Big Buck Hunter® PRO Pinball is sure to challenge new hunters, as well as seasoned marksmen.
Big Buck Hunter® PRO Pinball takes you on a hunting adventure. Players are in pursuit of wild game, such as elk, moose and rams, while a motorized big buck moves swiftly across the forest-like playing field. Strike the buck with the pinball and start multiple ball action.
The game features speech by George Petro, narrator of the Big Buck Hunter® series arcade video games. Big Buck Hunter® PRO Pinball also has sounds of the forest and music that makes you feel like you are in the midst of the hunt.
Big Buck Hunter® PRO Pinball is fun for the hunter in everyone.
Big Buck Hunter Pro Copyright © Play Mechanix, Inc. All Rights Reserved. Big Buck Hunter is a registered trademark of Play Mechanix, Inc.
Kapcsolat felvétel KÉRJEN AJÁNLATOT

Termék kínálat

Jurassic park

Star Wars Comic Art

AC/DC

Aerosmith

Avatar

Avengers

Batman

Big Buck Hunter

C.S.I.

Game of Thrones

Ghostbusters

Indiana Jones

Iron Man

KISS

Metallica

Mustang

NBA

Pirates of the Caribbean

Shrek

Spider-Man

The Rolling Stones

The Walking Dead

Transformers

Tron

Whoa Nellie!

Wrestlemania

X-Men

The Beatles

Star Trek

Teenage Mutant Ninja Turtles

The Munsters

DeadPool

Batman '66

Stranger Things

Avengers: Infinity Quest

Elvira's House of Horrors

Black Knight: Sword of Rage

Led Zeppelin

Top Speed

Export

Street Basketball

Crazy Light

Boxer

Air Hockey

Speed Ball

iDarts

TOURNAMAXX

A Tournamaxx Kft. 2008-ban alakult, fő tevékenységünk a szórakoztató játékautomaták bérbeadása, üzemeltetése és értékesítése. Kínálatunkban megtalálhatóak a szabadidős, ügyességi és sportjátékok is, mint például flipper, asztali foci, darts, biliárd, és még sok más. Az általunk forgalmazott gépekhez szerviz- és alkatrészellátást biztosítunk.

KAPCSOLAT

Tournamaxx Kft.

1107 Budapest
Mázsa u. 3.

Tel: +36 1 363 6342
Mobil: +36 30 348 7 348
E-mail: info@burukft.hu

9700 Szombathely
Hajnóczy u. 30.

Tel: +36 94 342 222
Mobil: +36 30 629 3376
E-mail: info@burukft.hu