Big Buck Hunter

Válassz változatot

Pro

Big Buck Hunter

A Big Buch Hunter Pro flipper a Stern Pinballtól egy vadászós játék, amely egy vadiúj, nem korlátozott élményű zsákmányt ad a játékosoknak.
A flipper a nagy népszerűségnek örvendő Big Buck Hunter videojáték sorozaton alapul. És ahogy a videojáték, úgy a flipper is ugyanúgy kihívást jelent mind az új vadászoknak, mind a tapasztalt lövészeknek.
Ez a flipper elvisz egy kalandos vadászatra. A játékosok vad vadászatot folytatnak, pl. jávorszarvasra és kosra, míg egy motorizált nagy bak gyorsan áthalad az erdőszerű játéktéren.
Lődd a bakot a golyóval és játsz multigolyókkal.
A játék George Petro, a Big Buck Hunter videojáték narrátorának hangján szólal meg. A flipper még rendelkezik erdő hangokkal és olyan zenékkel, amelyek azt éreztetik veled, ,mintha egy vadászat közepén lennél.
A flipper szórakoztató mindenkiben lakozó vadász számára.
A Big Buck Hunter a Play Mechanix védjegye alatt áll.

Big Buck Hunter

Big Buck Hunter® PRO Pinball by Stern Pinball, Inc. is a hunting game that delivers a hot new quarry of no-limit fun to players everywhere. Big Buck Hunter® PRO Pinball is based on the hugely successful Big Buck Hunter® arcade video game series by Raw Thrills and Play Mechanix. And like the video games, Big Buck Hunter® PRO Pinball is sure to challenge new hunters, as well as seasoned marksmen.
Big Buck Hunter® PRO Pinball takes you on a hunting adventure. Players are in pursuit of wild game, such as elk, moose and rams, while a motorized big buck moves swiftly across the forest-like playing field. Strike the buck with the pinball and start multiple ball action.
The game features speech by George Petro, narrator of the Big Buck Hunter® series arcade video games. Big Buck Hunter® PRO Pinball also has sounds of the forest and music that makes you feel like you are in the midst of the hunt.
Big Buck Hunter® PRO Pinball is fun for the hunter in everyone.
Big Buck Hunter Pro Copyright © Play Mechanix, Inc. All Rights Reserved. Big Buck Hunter is a registered trademark of Play Mechanix, Inc.
Kapcsolat felvétel KÉRJEN AJÁNLATOT

Termék kínálat

IDarts

Touch Blue Edition

Super Kixx Pro

Deadpool

Elvira

Foo Fighters

Godzilla

Guardians of the Galaxy

Iron Maiden

James Bond

Jurassic Park

Led Zeppelin

Rush

Star Wars

Stranger Things

The Avengers: Infinity Quest

The Mandalorian

Venom

Art Blade Avengers Infinity Quest

Art Blade Godzilla

Art Blade The Mandalorian

Godzilla Premium Playfield Protector

James Bond Pro Playfield Protector

Jurassic Park Shooter Knob

Shaker Motor

Star Wars Art Blade Set

Stern Insider Connected Kit (PRO)

Stern Pop Bumper

UV Light Kit Stranger Things Pro

TOURNAMAXX

A Tournamaxx Kft. 2008-ban alakult, fő tevékenységünk a szórakoztató játékautomaták bérbeadása, üzemeltetése és értékesítése. Kínálatunkban megtalálhatóak a szabadidős, ügyességi és sportjátékok is, mint például flipper, asztali foci, darts, biliárd, és még sok más. Az általunk forgalmazott gépekhez szerviz- és alkatrészellátást biztosítunk.

KAPCSOLAT

Tournamaxx Kft.

1107 Budapest
Mázsa u. 3.

Tel: +36 1 363 6342
Mobil: +36 30 348 7 348
E-mail: info@burukft.hu

9700 Szombathely
Hajnóczy u. 30.

Tel: +36 94 342 222
Mobil: +36 30 629 3376
E-mail: info@burukft.hu