Batman '66

Válassz változatot

Premium

 
Batman '66

A Stern Pinball üzleti életének 30. évét és az ikonikus amerikai tévésorozat 50. évfordulóját ünnepli egy Anniversary Edition flippergéppel, amelyen világhírű Batman és Robin „Dynamic Duo” szerepel. A játék el fogja meríteni a játékosokat a szórakoztató és szívdobogtató akciókban, mivel a Dynamic Duo elleni bűnözés a Gotham Városi Rendőrség segítségére lesz. A játék során Batman és Robin arra törekszik, hogy megkeresse a nyomokat és szuper gazember cselekményeket fedezzen fel annak érdekében, hogy meghiúsítsa a gonosz terveket és elfogja a rossz fiúkat. A játékosokat Batman és Robin, Adam West és Burt Ward eredeti hangjai vezetik végig a játékon.

A Hall of Fame flipper fejlesztőcsapata elkészítette az új Anniversary Edition gépet. A projektet Joe Kaminkow, a Ka-Pow Pinball ihlette, és a Stern Pinball termékfejlesztési vezetője, George Gomez vezette, aki a neves programozóval, Lyman Sheats-szel együtt életre hívta a játékot.

A szórakoztató játékélmény mellett a gép színes, nagyfelbontású kijelzővel rendelkezik, amely felváltja a pontmátrixos kijelzőt. A Stern új SPIKE-2 elektronikus flipper platformjával együtt a kijelző nagyfelbontású grafikát és innovatív animációkat tesz lehetővé. Ez lehetővé teszi a játék számára, hogy az ikonikus sorozatból származó tényleges TV-felvételeket jelenítsen meg. A játék tartalmaz egy második nagyfelbontású kijelzőt a játéktéren, az interaktív játékfunkció részeként.

 
Kapcsolat felvétel KÉRJEN AJÁNLATOT

Termék kínálat

Jurassic park

Star Wars Comic Art

AC/DC

Aerosmith

Avatar

Avengers

Batman

Big Buck Hunter

C.S.I.

Game of Thrones

Ghostbusters

Indiana Jones

Iron Man

KISS

Metallica

Mustang

NBA

Pirates of the Caribbean

Shrek

Spider-Man

The Rolling Stones

The Walking Dead

Transformers

Tron

Whoa Nellie!

Wrestlemania

X-Men

The Beatles

Star Trek

Teenage Mutant Ninja Turtles

The Munsters

DeadPool

Batman '66

Stranger Things

Avengers: Infinity Quest

Elvira's House of Horrors

Black Knight: Sword of Rage

Led Zeppelin

Top Speed

Export

Street Basketball

Crazy Light

Boxer

Air Hockey

Speed Ball

iDarts

TOURNAMAXX

A Tournamaxx Kft. 2008-ban alakult, fő tevékenységünk a szórakoztató játékautomaták bérbeadása, üzemeltetése és értékesítése. Kínálatunkban megtalálhatóak a szabadidős, ügyességi és sportjátékok is, mint például flipper, asztali foci, darts, biliárd, és még sok más. Az általunk forgalmazott gépekhez szerviz- és alkatrészellátást biztosítunk.

KAPCSOLAT

Tournamaxx Kft.

1107 Budapest
Mázsa u. 3.

Tel: +36 1 363 6342
Mobil: +36 30 348 7 348
E-mail: info@burukft.hu

9700 Szombathely
Hajnóczy u. 30.

Tel: +36 94 342 222
Mobil: +36 30 629 3376
E-mail: info@burukft.hu