Batman

Válassz változatot

Pro

Batman - "A Sötét Lovag"

A Sötét Lovag a Stern Pinball új Batman flippergépe. A Stern saját Lyman Sheats-e kidolgozta a BATMAN ™ flipper szabályait, és a Gyűrűk Ura ™ játéktervezője elkészítette a játékmező elrendezését.
A Batman a tökéletes flippergép a DC Comics Batman képregényének, illetve A Sötét Lovag és a Batman - Kezdődik című filmek rajongói számára. Ez a flipper nagyszerű darab a magángyűjtőknek, viszonteladóknak és a játék üzemeltetőknek.
A Batman flipper sok izgalmas funkciót kínál, mint pl.: A Joker felfedési mechanizmus, egy mechanikus henger, amely forog, hogy felfedje és harcoljon egy kísérteties Joker ellen; Madárijesztő daru, olyan mechanikus daru, amely rugósan rögzített flipperrel rendelkezik, amelyet a játékos a flipperrel üthet fel; a Batmobil híd, libikóka mechanizmus, ami egy golyót versenyeztet egy Hot Wheels-es Batmobillal szemben; egy felső mini-játékmező; és sok multigolyó.
A Pinball Hall of Fame (Flipper Hírességek Csarnoka) művésze, Kevin O'Connor és Margaret Hudson készítette a művészi részét, és Ken Hale felelős a hangokért.
Gery Stern azt mondja: "A Batman egy nagyszerű márkanév volt számunkra, mikor játékokat készítettünk a '90-es években. Ez az új Batman játék lehet a legjobb játék, amit valaha építettünk."
Batman és az összes karakter, elem a DC Comics védjegye alá tartozik.


Batman - "The Dark Knight"

THE DARK KNIGHT™ arrives in Stern Pinball’s new BATMAN™ pinball machine. Stern’s own Lyman Sheats designed the rules for BATMAN™ pinball, and the game designer for THE LORD OF THE RINGS™ created the playfield layout.
BATMAN™  is a perfect pinball machine for fans of DC Comics’ BATMAN™ comic books, as well as the DARK KNIGHT™ and BATMAN BEGINS movies.  BATMAN™ pinball is also a great piece for homeowners, resellers and game operators.
BATMAN™ pinball offers many exciting features, including: The Joker’s Reveal Mechanism, a mechanical cylinder that rotates to reveal and fight a taunting Joker; Scarecrow’s Crane, a mechanical crane featuring a spring-attach pinball which the player can strike with the pinball; the BATMOBILE™Bridge, a teeter totter mechanism that races a pinball against a Hot Wheels® BATMOBILE™; an upper mini-playfield; and lots of multi-ball action.
Pinball Hall of Fame artists Kevin O’Connor and Margaret Hudson created the artwork, and Ken Hale did the sound.
Gary Stern says, “BATMAN™ was a great brand for us when we made games in the 1990’s.  This new BATMAN™ game could be the best game we have ever built.”
BATMAN and all related characters and elements are trademarks of and ©DC Comics.
Kapcsolat felvétel KÉRJEN AJÁNLATOT

Termék kínálat

Jurassic park

Star Wars Comic Art

AC/DC

Aerosmith

Avatar

Avengers

Batman

Big Buck Hunter

C.S.I.

Game of Thrones

Ghostbusters

Indiana Jones

Iron Man

KISS

Metallica

Mustang

NBA

Pirates of the Caribbean

Shrek

Spider-Man

The Rolling Stones

The Walking Dead

Transformers

Tron

Whoa Nellie!

Wrestlemania

X-Men

The Beatles

Star Trek

Teenage Mutant Ninja Turtles

The Munsters

DeadPool

Batman '66

Stranger Things

Avengers: Infinity Quest

Elvira's House of Horrors

Black Knight: Sword of Rage

Led Zeppelin

Top Speed

Export

Street Basketball

Crazy Light

Boxer

Air Hockey

Speed Ball

iDarts

TOURNAMAXX

A Tournamaxx Kft. 2008-ban alakult, fő tevékenységünk a szórakoztató játékautomaták bérbeadása, üzemeltetése és értékesítése. Kínálatunkban megtalálhatóak a szabadidős, ügyességi és sportjátékok is, mint például flipper, asztali foci, darts, biliárd, és még sok más. Az általunk forgalmazott gépekhez szerviz- és alkatrészellátást biztosítunk.

KAPCSOLAT

Tournamaxx Kft.

1107 Budapest
Mázsa u. 3.

Tel: +36 1 363 6342
Mobil: +36 30 348 7 348
E-mail: info@burukft.hu

9700 Szombathely
Hajnóczy u. 30.

Tel: +36 94 342 222
Mobil: +36 30 629 3376
E-mail: info@burukft.hu