Avengers: Infinity Quest

Válassz változatot

Pro

 
A Bosszúállók több mint 50 éven keresztül képregényekkel, televíziós sorozatokkal és filmekkel örvendeztette meg a rajongókat. Ebben a flipper kalandban a játékosok kedvenc szuperhőseikké válnak, amikor Thanosszal és csatlósaival harcolnak a kozmoszban. Az intergalaktikus, mindenható hatalom iránti kérlelhetetlen törekvése az, hogy levadássza és visszaszerezze a hat Infinity Drágakövet, mielőtt Thanos kezébe kerülne. A játékos feladata, hogy megakadályozza Thanost és a Fekete Rendet abban, hogy sikeres legyen ebben az akciódús flipperes élményben.

„A Bosszúállókhoz hasonlóan a mi tervezőink, programozóink, művészeink és mérnökeink is összeálltak, hogy hihetetlen műalkotások, dizájn, látvány és hangok révén flipper formában életre keltsék ezt az univerzumot. Ez a képregény-univerzum a popkultúra egyik alapeleme maradt, mióta 1963-ban megjelent. Az Avengers: Infinity Quest flippergépeken keresztül ez a hagyomány a rajongók jelenlegi és jövőbeli generációi számára is érvényes marad. ”- mondta Gary Stern, a Stern Pinball elnöke és vezérigazgatója. Inc.

A Pro, a Premium és a Limited Edition modellek interaktív Dr. Strange forgó kinetikus parittya tárcsát tartalmaznak, kétirányú sebességérzékeléssel, segítve a játékosokat a portálok nyitásáig és az Infinity Gem küldetések megkezdéséig. Minden modell rendelkezik egy gravitációs kihívást jelentő Avengers Tower mágneses zár rámpával, gravitációt variálható célzattal és mágnes tartással, rögzítve a flippereket a levegőben, miközben a játékosok feloldják az Iron Man Multiball játékost. A különálló, kézzel rajzolt grafikákon kívül minden modell tartalmaz egy Avengers Computer Bingo rácsot, egy Thor rab golyót, Hulk forgó céltáblát, egyedi bonyolult huzal alakú rámpákat és 3 teljes méretű flippert.

A Premium és a Limited Edition modellek interaktív Dr. Strange motorizált előugró lemezes gombócot tartalmaznak, amelyek flippereket szállítanak egy földalatti portálba, amely egy látható metró, amely akár 3 golyó befogadására is képes, egyedi játékmező ablakokon keresztül, dinamikus RGB fényhatásokkal hangsúlyozva. Ezek a modellek tartalmazzák az egyedi formájú Thanos Infinity Gauntlet-et is, amely integrálódik a légköri világító drágakövekkel, a Marvel kapitány inverz gravitációs egyedi drótformájú rámpáját és a Pym Laboratories függőleges up-rúgót.

Az LE modell globálisan 500 darabra korlátozódik. Ez a korlátozott változat további egyedi funkciókat tartalmaz, mint például egy exkluzív tükrös háttérüveget, exkluzív, egyedi témájú szekrényes grafikákat, egyedi autogrammal ellátott alsó ívet, exkluzív egyedi művészi pengéket, továbbfejlesztett audiorendszert, tükröződésgátló flipperes üveget, rázómotort és egy sorszámozott plakettet. .

 
Kapcsolat felvétel KÉRJEN AJÁNLATOT

Termék kínálat

Jurassic park

Star Wars Comic Art

AC/DC

Aerosmith

Avatar

Avengers

Batman

Big Buck Hunter

C.S.I.

Game of Thrones

Ghostbusters

Indiana Jones

Iron Man

KISS

Metallica

Mustang

NBA

Pirates of the Caribbean

Shrek

Spider-Man

The Rolling Stones

The Walking Dead

Transformers

Tron

Whoa Nellie!

Wrestlemania

X-Men

The Beatles

Star Trek

Teenage Mutant Ninja Turtles

The Munsters

DeadPool

Batman '66

Stranger Things

Avengers: Infinity Quest

Elvira's House of Horrors

Black Knight: Sword of Rage

Led Zeppelin

Top Speed

Export

Street Basketball

Crazy Light

Boxer

Air Hockey

Speed Ball

iDarts

TOURNAMAXX

A Tournamaxx Kft. 2008-ban alakult, fő tevékenységünk a szórakoztató játékautomaták bérbeadása, üzemeltetése és értékesítése. Kínálatunkban megtalálhatóak a szabadidős, ügyességi és sportjátékok is, mint például flipper, asztali foci, darts, biliárd, és még sok más. Az általunk forgalmazott gépekhez szerviz- és alkatrészellátást biztosítunk.

KAPCSOLAT

Tournamaxx Kft.

1107 Budapest
Mázsa u. 3.

Tel: +36 1 363 6342
Mobil: +36 30 348 7 348
E-mail: info@burukft.hu

9700 Szombathely
Hajnóczy u. 30.

Tel: +36 94 342 222
Mobil: +36 30 629 3376
E-mail: info@burukft.hu